zaterdag 12 april 2014

Deze week in Familie!

Maandag 14 april 2014
Stefanie is bloednerveus voor het praktisch examen van haar workshop filmgrime. Benny hongert zich uit om er goed uit te zien in de sauna. Hij kan zijn dieet echter niet langer verbergen voor zijn familie. Nu Peter op reis vertrekt, beseft Véronique dat ze twee weken vrij spel heeft bij VDB. Linda is jarig en dat wordt gevierd. Delphine is via Bart het adres van Bernard te weten gekomen en volgt hem met haar motor tot bij de loods.



Dinsdag 15 april 2014

Benny is zenuwachtig voor het bezoek aan het wellnesscentrum. Nathalie denkt eraan om terug te keren naar Amerika. Omdat Dirk enkele facturen was vergeten te betalen, wordt Arno door de rechtbank voor de keuze gesteld: of hij lost alle schulden in of AdWeb wordt failliet verklaard. Bernard komt Delphine afdreigen bij VDB.



Woensdag 16 april 2014

Zjef is teleurgesteld wanneer niemand hem wil vergezellen op de pokeravond in de Jan & Alleman. Arno doet er alles aan om AdWeb te redden, tegen het advies van zijn ouders in. Evy voelt zich niet goed bij Andreas' sensatiezucht en maakt duidelijk dat dit niet de manier is waarop ze wil werken. Nathalie ontdekt dat Justin haar vlucht naar de States heeft geannuleerd.



Donderdag 17 april 2014

Mathias betrapt Delphine met een enorme som geld. Véronique verrast iedereen door een volledige dag vrij te maken voor Cédric. Bart is op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor Hanne en roept de hulp in van Jelle en Louise. Zjef belandt in de Jan & Alleman aan een tafel waar stiekem voor geld wordt gepokerd.



Vrijdag 18 april 2014

Delphine is erg prikkelbaar door de dreigementen van Bernard. Wanneer ze zich volledig in het nauw gedreven voelt, dreigt de situatie helemaal uit de hand te lopen. Nathalie vraagt Trudy om haar ontslagbrief te overhandigen aan Peter. Koen Daelman benadert Jan met het voorstel om voor geld te pokeren in de Jan & Alleman.


Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen.



Maandag 14 april 2014

Bart en Shirley voelen spanning. Pierrot neemt het zijn vrienden kwalijk dat ze niet naar de begrafenis van Lobke zijn geweest. Jens kan zich niet met zijn ontslag verzoenen en hij stormt de villa van de Van den Bossches binnen. Maarten en Evy worden ondervraagd door de politie. Jan wacht met een bang hart de uitslag van zijn onderzoek af. Bert luistert een gesprek af tussen Peter en Jan. Suzy heeft opnieuw een internetdate.



Dinsdag 15 april 2014

Jan krijgt goed en slecht nieuws van dokter Jacobs, de vriend van Leen. Pierrot voelt er veel voor om de ouders van Lobke op te zoeken. Suzy gaat aan de slag in de cafetaria van Van den Bossche Electronics. Bert loopt op straat het hoertje Yasmine tegen het lijf en hij stelt voor om samen een hapje te gaan eten. Véronique slaat de droom van haar echtgenoot aan diggelen. Trudy en Marie-Rose zoeken een nieuwe ontwerper. Marthe is er niet over te spreken dat Shirley opnieuw op bezoek is bij Bart.



Woensdag 16 april 2014

Jan vertelt aan Peter dat hij volgende week onder het mes moet. Trudy en Marie-Rose hebben Mario overhaald om voor Maison Marie-Rose te ontwerpen. Anna en Albert hebben de handen vol met de voorbereidingen van hun wafelbak. De vriendin van Daan wordt in het ziekenhuis opgenomen. Bert wacht in de club op Yasmine en daar is haar pooier niet mee gediend. Pierrot en zijn vrienden nemen op hun manier afscheid van Lobke.



Donderdag 17 april 2014

Leen doet een ontdekking in het onderzoek naar de moord op Lobke en zet zo De Vos en Bosman op het goede spoor. Mario voelt zich gechanteerd door zijn echtgenote. Jan is bang voor de operatie en hij lucht zijn hart bij zijn zus. Marthe verplicht Shirley om open kaart te spelen. Bert kan het hoertje Yasmine niet uit zijn hoofd zetten.



Vrijdag 18 april 2014

Wim is veel vroeger dan voorzien teruggekeerd uit China. Anna is teleurgesteld omdat bijna niemand van de familie een wafel komt eten. Véronique heeft er een groot probleem mee dat Mario ook voor Maison Marie-Rose ontwerpt, waardoor de spanningen tussen het koppel oplopen. Linda loopt in het ziekenhuis William tegen het lijf en hij raakt meteen een gevoelige snaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten