dinsdag 29 april 2014

Maarten VDB binnenkort terug in Familie!

Vorig jaar verdwenen de rollen van Maarten Van den Bossche (Michael Vroemans) en Roos Sterckx (Heidi De Grauwe) uit Familie.
Door de sluiting van hun klasserestaurant KomEet zag Studio A weinig mogelijkheden in de verdere ontwikkelingen van beide personages. Een jaar later blijkt de producent terug te komen op deze beslissing.
Maarten wou zich bezinnen over zijn toekomst en vertrok samen met Roos op wereldreis. Voor de trouwe kijkers van Familie was het even schrikken toen Jan vrijdag een onverwacht telefoontje kreeg van zijn zoon Maarten. Hij wist te vertellen dat hij binnen een maand terug naar huis zou komen.
Het is nog niet duidelijk of het gaat om een tijdelijke of een langdurige comeback in de populaire VTM-serie. Volgens Showbizzkanaal staat Michael Vroemans ondertussen al terug op de set. Zij zagen de acteur bezig tijdens een opname in Aarschot.
Over Heidi De Grauw, die 3 jaar lang de rol van Roos op haar nam, wordt niets vermeld. Het is dus noch afwachten wat er met het personage gebeurd. Het zou best kunnen dat een andere actrice in de huid van Roos kruipt. Hierbij denken wij meteen aan de terugkeer van Leen en Hanne en de plotse ‘facelift’ van Evy en Veronique, toen werden ‘vertrouwde’ gezichten ook vervangen door nieuwe actrices. Ofwel keert Maarten dan toch alleen terug?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten