zaterdag 19 april 2014

Deze week in Familie!

Maandag 21 april 2014
Jan laat Koen Daelman weten dat hij pokerspelen mag organiseren in zijn café. Evy is van streek wanneer ze merkt dat haar naam en niet haar pseudoniem onder een voorpublicatie van het boek staat. Ze overweegt om de samenwerking met Andreas stop te zetten. Véronique gedraagt zich mysterieus over haar weekend in Milaan. Delphine weet meer.


Dinsdag 22 april 2014

Delphine biedt Mathias haar excuses aan voor de uitval in het café van Jan. Justin, Rita en Nathalie bezoeken de strooiweide, de laatste rustplaats van Dirk. Trudy en Delphine vragen zich af wat er aan de hand is wanneer er plots vijf ontslagbrieven toekomen bij VDB. Arno krijgt belangrijk nieuws in verband met AdWeb.


Woensdag 23 april 2014

Bernard zoekt Delphine op om de druk op te voeren, maar zij is tot zijn verbazing niet onder de indruk. Nathalie ziet nog altijd erg af van de dood van Dirk en wil met niemand praten. Justin probeert er zo veel mogelijk te zijn voor zijn moeder. Niko is boos op Jan omdat die hem niet heeft ingelicht over de pokerspelen in de Jan & Alleman. Rudi maakt zich zorgen over Véronique nu hij heeft ontdekt wat haar plannen zijn. Tussen Evy en Andreas komt het tot een hoogoplopende ruzie. Marie-Rose is een dure halsketting kwijt.


Donderdag 24 april 2014

Marie-Rose zoekt koortsachtig verder naar haar halssnoer. Rita vreest dat Marie-Rose haar verdenkt van diefstal en zit in de put. Rinus is dolblij als hij hoort dat hij mag gaan voetballen met de wijkploeg. Pieter kan het ondertussen steeds beter vinden met de familie Coppens. Nathalie lijkt zich herpakt te hebben, maar niets is minder waar. Evy moet een moeilijke knoop doorhakken. Zet ze haar samenwerking met Andreas verder of niet? Mathias vraagt Arno om de website voor Bio-Made te maken. Zjef wordt helemaal meegezogen in de pokerspelen.


Vrijdag 25 april 2014

Véronique spreekt af met architect Wouter Dewynter om de inrichting van haar nieuwe kantoor te bespreken. De twee worden echter betrapt door Marie-Rose. Rudi, Evy en Hanne keuren het resultaat van hun fotoshoot. Rudi heeft twijfels, maar blijft afspreken met Jonas. Trudy merkt dat het niet goed gaat met Nathalie. Arno krijgt een bericht van de boekhouder. Mathias is kapot van het nieuws dat Delphine hem te melden heeft.


Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen, en dit rond 13:40.

Maandag 21 april 2014
Mario pikt het niet dat Veronique hem met hun zoontje probeert te chanteren en hun ruzie verziekt de sfeer in huis. Guidoke maakt zich zorgen omdat zijn papa geopereerd moet worden. Ook Jan is er niet gerust in en hij overweegt om de ingreep te annuleren. Yasmine zit in de problemen en zoekt Bert op. Jens doet Veronique een voorstel dat ze in zijn ogen niet kan weigeren.


Dinsdag 22 april 2014

Bert wil Yasmine uit de prostitutie bevrijden en hij probeert met haar pooier te onderhandelen. Veronique doet alsof Mario lucht is. Jan ergert zich aan de aanwezigheid van William in het ziekenhuis en hij reageert zijn frustratie af op Leen. Jens wil van Veronique een antwoord op zijn vraag. Anna lokt Peter met een smoes tot bij haar.


Woensdag 23 april 2014

Trudy polst bij Véronique of ze al een nieuwe ontwerper voor Linea Veronica heeft gevonden. Yasmine is niet van plan om in de villa van Bert te blijven logeren, maar ze bedenkt zich na het bezoek van haar pooier. Maarten gaat aan de slag op zijn tweede stageplaats. Anna verwent haar familie met bezoekjes én met wafels. Jan maakt zich meer zorgen over William dan over zijn herstel.


Donderdag 24 april 2014

Jan denkt dat zijn liefdesrivaal William hem wil vergiftigen en hij weigert zijn medicatie te nemen. Linda vindt dat Jan zich kinderachtig gedraagt en ze twijfelt of ze er goed aan heeft gedaan om terug te keren naar haar gezin. Suzy krijgt eindelijk haar chatdate te zien. Het klikt goed tussen Maarten en zijn nieuwe chef, zodanig goed zelfs dat Evy jaloers wordt. Bert vindt bij zijn thuiskomst een brief van Yasmine. Peter en Marie-Rose krijgen totaal onverwacht het bezoek van Christel.


Vrijdag 25 april 2014


Peter en Marie-Rose krijgen Christel over de vloer. Ze heeft een boodschap: Xavier Latour wil Peter spreken in verband met de dood van Joe Bonduono, zijn Maltese vriend die vorige zomer officieel zelfmoord pleegde. Peter vermoedt dat het om een valstrik gaat en weigert op de uitnodiging in te gaan. Marie-Rose gaat wel naar de gevangenis. Ze wil immers haar vermoeden bevestigd zien en uit Latours mond horen dat hij Joe heeft vermoord. Tijdens het bezoek breekt er echter een opstand uit onder de gevangenen. De cipiers krijgen geen grip op de situatie en zowel Marie-Rose als Latour worden gegijzeld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten