zaterdag 26 april 2014

Deze week in Familie!

Maandag 28 april 2014
Mathias en Delphine hebben de biozwendel dan toch aangegeven bij de politie. Delphine heeft een idee om Bernard Cryns te kunnen vatten. Nathalie gaat terug aan het werk bij VDB, maar beseft dat haar toekomst ergens anders ligt. Justin en Trudy hebben het er erg moeilijk mee. Peter keert terug van een rustgevende reis, maar wordt bij VDB alweer met nieuwe stress geconfronteerd.

Dinsdag 29 april 2014
Delphine en Mathias proberen Bernard in de val te lokken en hem tot bekentenissen te dwingen. De verrassing is groot wanneer de man Delphine plots aanduidt als medeplichtige. Ze stuit bovendien op extra problemen nu Peter beslist heeft om geen nieuwe liefde in zijn leven toe te laten. Justin vertrekt terug naar de States, zij het met een dubbel gevoel. Véronique heeft het gehad met de bemoeienissen van Marie-Rose en kondigt haar vertrek aan. Rita heeft het nog steeds ontzettend moeilijk.

Woensdag 30 april 2014
Agnes vertrouwt Delphine niet en denkt dat haar dochter meer weet over de biofraude. Mathias wil ondertussen zo snel mogelijk de klanten informeren. Nathalie maakt haar plannen om terug te keren naar New York concreet en stelt haar inboedel te koop. Peter wordt afgescheept door Elise Casters. Zeer tegen de zin van Rudi, die nu opgescheept zit met modellen die hij niet heeft gekozen. Véronique treft verdere voorbereidingen om van start te gaan met haar eigen bedrijf. Rudi heeft ondertussen een afspraakje met Jonas.

Donderdag 1 mei 2014
Evy, Niko en Mieke trekken er een dagje op uit. Zjef heeft zo zijn redenen om thuis te blijven. Nathalie neemt afscheid van haar appartement en is verrast door het afscheidsfeestje in de Foodbar. Rita heeft het moeilijk en praat met Jan over haar twijfels. Rudi is verbaasd wanneer Véronique hem vraagt om bij haar in te trekken.

Vrijdag 2 mei 2014
Niko is ervan overtuigd dat Zjef een gokverslaving heeft en maakt zich ernstig zorgen. Delphine wil weten wat Véronique van plan is en doorzoekt haar spullen. Véronique stelt zich vragen bij de aandacht die Rudi besteedt aan Jonas. Jelle nodigt op eigen houtje de familie uit op zijn communiefeest. Patrick en Agnes maken zich klaar voor hun vertrek naar Frankrijk, terwijl Nathalie het vliegtuig richting Amerika neemt. Marie-Rose betrapt Rita met haar verloren halssnoer in de hand.



Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen.


Maandag 28 april 2014
Peter en Marie-Rose krijgen Christel over de vloer. Ze heeft een boodschap: Xavier Latour wil Peter spreken in verband met de dood van Joe Bonduono, zijn Maltese vriend die vorige zomer officieel zelfmoord pleegde. Peter vermoedt dat het om een valstrik gaat en weigert op de uitnodiging in te gaan. Marie-Rose gaat wel naar de gevangenis. Ze wil immers haar vermoeden bevestigd zien en uit Latours mond horen dat hij Joe heeft vermoord. Tijdens het bezoek breekt er echter een opstand uit onder de gevangenen. De cipiers krijgen geen grip op de situatie en zowel Marie-Rose als Latour worden gegijzeld.

Dinsdag 29 april 2014
Op tv wordt uitgebreid bericht over de opstand in de gevangenis. Peter maakt zich zorgen omdat hij geen nieuws heeft over zijn moeder. Els overweegt om de heropening van De Lork uit te stellen. Zowel Linda als Bart krijgen onverwacht bezoek. Suzy heeft het zwaar te pakken voor Lodewijk en ze kan wel uren met hem chatten. Bert is verrast maar vooral blij wanneer hij Yasmine op de markt ziet. Véronique maakt Mario duidelijk dat hij niet meer welkom is bij Linea Veronica.

Woensdag 30 april 2014
Mario is niet te spreken over de laatste zet van Véronique, maar hij is niet van plan om compromissen te sluiten. Marie-Rose voelt zich schuldig en hoopt dat Peter tussen het koppel kan bemiddelen. Evy maakt zich zorgen omdat Pierrot zich opsluit in zijn kamer. Jens smeekt Véronique opnieuw om een job. Tussen Bart en Shirley zijn de plooien nog niet gladgestreken. Rudolf wil weten wat Lode uitspookt en achtervolgt hem.

Donderdag 1 mei 2014
Jens is na de duw slecht gevallen en is met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Wim en Bart genieten van hun avondje uit onder mannen. Véronique en Mario maken mekaar verwijten in het bijzijn van hun zoontje. Els gaat met Dieuwke, Cedric en Louise naar het circus. Rudolf houdt het doen en laten van Lode nog altijd in het oog.

Vrijdag 2 mei 2014
Trudy vindt het verontrustend dat haar man de ganse nacht ondervraagd is door de politie. Marie-Rose probeert haar schoondochter te kalmeren. Wim vermoedt dat er een vrouw in het leven van zijn vader is. Bert dringt bij Véronique aan om snel een ontwerper te engageren. Suzy en Lodewijk worden gestoord tijdens hun afspraakje. Jan laat zich door een gladde verkoper enkele dvd-spelers aansmeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten