zaterdag 3 mei 2014

Deze week in Familie!

Maandag 5 mei 2014
Zjef krijgt het zwaar te verduren tijdens een partijtje poker. Hij geeft de moed echter niet op en verdiept zich in boeken om zijn spel te verbeteren. Mieke maakt zich zorgen. Mathias is aangeslagen wanneer het nieuws over de biozwendel de krant haalt. Véronique gaat ver om de Foodbar buiten schot te houden. Rudi is helemaal begeesterd door Jonas omdat die zijn creativiteit aanwakkert. Delphine is jaloers wanneer Peter zich lovend uitspreekt over Elise Casters.

Dinsdag 6 mei 2014
Delphine en Mathias overwegen om Bio-Made stop te zetten na de negatieve berichtgeving in de pers. Liesbeth kan niet langer blijven liegen tegen de klanten en zet Véronique voor een voldongen feit. Delphine legt Peter de bewijzen voor die duidelijk maken dat Véronique zich wil losmaken van Fashion. Jelle schakelt de bomma in om Bart en Trudy te overtuigen hem zijn communie te laten doen.

Woensdag 7 mei 2014
Rudi maakt Véronique duidelijk dat hij nog altijd van haar houdt. Even later krijgt hij het moeilijk wanneer Jonas aankondigt dat hij voor een maand naar Japan vertrekt met zijn gezin. Peter legt Véronique de schriftelijke bewijzen voor die Delphine uit haar computer heeft gehaald. Het ziet ernaar uit dat ze niet anders kan dan open kaart te spelen.

Donderdag 8 mei 2014
Marie-Rose steunt Mathias in de heropstart van Bio-Made. Delphine besluit uit het bedrijfje te stappen omdat ze zich gecontroleerd voelt. Rudi is er het hart van in dat Jonas morgen naar Japan vertrekt. Véronique raakt steeds meer geïrriteerd en haalt alles uit de kast om Rudi weer helemaal voor zich te winnen. Mathias onderneemt een poging om Marie-Rose, Peter en Véronique te verzoenen.

Vrijdag 9 mei 2014
Rudi is neerslachtig en neemt afscheid van Jonas. Peter roept de Raad van Bestuur samen en dringt aan op het ontslag van Véronique. Mathias vertrekt weer naar Frankrijk om er op zoek te gaan naar nieuwe leveranciers. Peter krijgt weer een andere kant te zien van Elise. Zjef verliest opnieuw geld bij het pokeren en moet Koen Daelman 200 euro terugbetalen, maar hij heeft dat geld niet.


Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen.

Maandag 5 mei 2014
Evy en Leen vinden Pierrot in zijn kamer met een lege whiskyfles. Peter raakt almaar meer verstrikt in een net van valse beschuldigingen. Dimi stort zich op de organisatie van een tafeltenniswedstrijd in het café. Lode is niet van plan om Suzy op te geven. Albert dringt bij Anna aan om snel een beslissing te nemen over het reisje naar de Ardennen. Bert neemt Yasmine mee naar de heropening van De Lork.

Dinsdag 6 mei 2014
Trudy is de wanhoop nabij omdat haar man aangehouden is voor geweldpleging en ze gaat met Wim praten. Peters afwezigheid bij Van den Bossche Electronics biedt kansen voor Bert en hij is dan ook goed geluimd. Jan heeft zich in de luren laten leggen door de verkoper van de dvd-spelers en hij wil andere slachtoffers opsporen. Els en Suzy schrijven zich in voor een workshop.

Woensdag 7 mei 2014
Rita wil van Leen weten waarom Pierrot in Leuven blijft en zich voor iedereen afsluit. Anna heeft het krantenartikel gevonden waarin staat dat Peter in de cel zit. Yasmine wil haar geheim voor Bert verborgen houden. Bjorn heeft het er moeilijk mee dat Veerle een steeds fanatieker natuuractiviste wordt. Wim ontvangt de ziekenhuisrekeningen uit China en hij heeft geen idee hoe hij de som moet ophoesten. Evy gaat de confrontatie aan met Caro, de bazin van Maarten.

Donderdag 8 mei 2014
Trudy zoekt in de tarotkaarten van Suzy een verklaring voor Peters miserie. Véronique heeft een vriend laten overnachten en Rita is in het appartement van Rob blijven slapen. Jan moet op controle naar het ziekenhuis. Maarten en Paul voeren iets in hun schild. Veerle, Rudolf en Lode vragen aan Bart om een website voor hun organisatie te maken.

Vrijdag 9 mei 2014
De reactie van Leen heeft Paul gekwetst. Maarten verzekert Evy dat hij niets heeft met Caro. Bert vreest dat Yasmine nog niet van haar pooier verlost is, hoewel ze beweert dat Gino een afgesloten hoofdstuk is. Albert is geïrriteerd omdat Anna nog geen beslissing over de Ardennen heeft genomen. Met als doel de waarheid te achterhalen gaat Trudy in het ziekenhuis op bezoek bij Jens. Mario hakt de knoop door over de modebeurs in Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten