zaterdag 31 mei 2014

Deze week in Familie!

Maandag 2 juni 2014
Rita geeft toe dat ze bang is voor wat ze in het dagboek van de bomma gaat aantreffen. Marie-Rose reageert erg achterdochtig en deelt haar twijfels met Jan. Bart gedraagt zich erg afwezig sinds hij de beelden van Maarten heeft gezien en besluit zijn baas in te lichten. Liesbeth gaat in op de vraag van Peter en neemt de verantwoordelijkheid over de foodbar op zich.

Dinsdag 3 juni 2014
Evy heeft last van een writer's block. Mieke vermoedt bovendien dat haar vriendin jaloers is omdat Thomas steeds minder aandacht voor haar heeft. Liesbeth voelt zich slecht tegenover Trudy en spreekt haar aan. Tegelijk moet ze vaststellen dat er bij het runnen van de foodbar heel wat administratie komt kijken. Samen met Zjef doet Liesbeth een verrassende ontdekking.

Woensdag 4 juni 2014
Trudy wil weten wat er aan de hand is met Bart, maar hij houdt de lippen stijf op elkaar. Rita is de verdachtmakingen van Jan en Marie-Rose beu en laat dat duidelijk verstaan. Evy zit volledig strop met haar boek. Andreas maakt haar duidelijk waar het op staat. Marie-Rose probeert de brokken tussen haar kinderen te lijmen. Leen kan Linda overtuigen om zich kandidaat te stellen voor een rol in een musical.

Donderdag 5 juni 2014
Albert is doodongerust wanneer de alarmen plots afgaan op het moment dat hij naast Anna's ziekbed zit. Peter stelt tot zijn grote ergernis vast dat Véronique de vijf werkneemsters heeft aangeworven die vertrokken zijn bij Fashion. Hij probeert ook een ernstig gesprek aan te gaan met zijn dochter, maar Louise toont geen interesse. Zjef maakt zich op voor zijn nieuwe job als nachtwaker.

Vrijdag 6 juni 2014
Marie-Rose heeft een verzoeningsetentje gepland voor haar kinderen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt. Bart krijgt slecht nieuws te horen op het werk. Ook thuis gedraagt hij zich steeds nerveuzer, wat Trudy dan weer zorgen baart. In de Foodbar komt Liesbeth handen tekort, vooral nu Zjef erbij loopt als een slaapwandelaar. Dat is bovendien niet het enige waar Liesbeth zich zorgen om maakt. Albert denkt te weten waar het dagboek van de bomma ligt.

Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar een herhaling van een oud seizoen!

Maandag 2 juni 2014
Leen krijgt eindelijk de woning van haar vriend Paul te zien. Het interieur overtreft haar stoutste verwachtingen, maar er is een foto die haar verontrust. Bart toont zijn dochter Hanneke de beelden van hem en Nel die een bom leggen onder zijn huwelijk. Lode solliciteert bij Van den Bossche Electronics en Bert vraagt een voorschot op zijn loon. Wim is van slag door het proces-verbaal van de arbeidsinspectie. Véronique krijgt slecht nieuws van Joris Buys, de belangrijkste klant van Linea Veronica.

Dinsdag 3 juni 2014
Hoewel Linea Veronica op een faillissement afstevent, moet Véronique nadenken over het voorstel van haar moeder. Wim zit al in zak en as door de boetes, maar de e-mail uit China brengt hem helemaal uit balans. Mario is bang dat de collega's bij Maison Marie-Rose zullen ontdekken dat hij een verhouding heeft met Trudy. Suzy en Els smeden plannen voor een feestje op Moederdag. Jan heeft een nieuwe missie: het verleden van Lode doorlichten.

Woensdag 4 juni 2014
Bart wil koste wat het kost achterhalen wie de foto's van hem en Nel heeft gemanipuleerd. Marie-Rose stelt zich door de opmerking van Suzy vragen bij het gedrag van Trudy en Mario. Bert wil zijn Linea Veronica-aandelen verkopen aan Marie-Rose, zodat zij het bedrijf van haar dochter kan redden en hij snel cash geld heeft. Anna maakt zich zorgen omdat Albert na hun ruzie kwaad is vertrokken.Linda worstelt met haar gevoelens voor William.

Donderdag 5 juni 2014
Bart zet alles op alles om Brenda van zijn trouw te overtuigen. Suzy kan het niet laten om Trudy aan de tand te voelen over haar verhouding met Mario. Jan stopt niet onder stoelen of banken dat hij de ambitie heeft om personeelsdirecteur te worden. Bert stelt aan Véronique zijn nieuw plan voor om Linea Veronica te redden. Een inspecteur van volksgezondheid wil de keuken van De Lork controleren. Wim doet een ontdekking in het pand waar hij aan de slag is.

Vrijdag 6 juni 2014
Wim toont zijn vader de brieventas die hij achter de trap op de werf heeft gevonden. Els maakt zich zorgen over de anonieme klacht die tegen De Lork is ingediend bij de voedselinspectie. Mario kan de leugens niet meer aan en hij ziet het niet zitten om met Trudy naar een modebeurs in Milaan te gaan. Jan en Rob vatten het plan op om met de fiets de Mont Ventoux te beklimmen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten