zaterdag 17 mei 2014

Deze week in Familie!

Maandag 19 mei 2014
Daelman eist intrest van Zjef. Ondertussen hebben steeds meer mensen in de gaten dat het niet goed met hem gaat. Jan vindt dat Mathias werk moet maken van een nieuw buurtfeest. Guido wordt razend omdat hij vindt dat Charlotte en Elias te close met elkaar omgaan. Rudi heeft een goed gesprek met Zjef.

Dinsdag 20 mei 2014
Rita's voornemen om van alle Van den Bossches DNA-stalen te laten onderzoeken blijft voor onrust zorgen. Jan en Albert zijn in alle staten. Marie-Rose moet Mathias iets bekennen. Zjef besluit zijn schulden aan Koen Daelman met het geld uit het huishoudpotje te betalen. Jan krijgt goed nieuws van Maarten. Guido onderschept een sms van Elias aan Charlotte.

Woensdag 21 mei 2014
Stefanie moet halsoverkop naar Frankrijk vertrekken. Zjef heeft ernstige financiële problemen en schakelt ten einde raad iemand in van wie hij geld kan lenen. Guido kan zijn jaloezie niet de baas en dat dreigt zich tegen hem te keren. Rudi zit meer dan ooit tussen twee vuren.

Donderdag 22 mei 2014
Liesbeth krijgt onverwacht bezoek van Stef, haar vroegere baas. Evy kan Andreas niet overtuigen bij haar te komen wonen, maar het duurt niet lang vooraleer er een nieuwe kandidaat-huurder voor de deur staat. Rita is erin geslaagd alle DNA-stalen te verzamelen en wacht in spanning op de resultaten. Om het bedrag uit de gemeenschappelijke pot terug te krijgen, besluit Zjef geld te lenen aan een woekerinterest. Rudi heeft Véronique een belangrijke bekentenis te doen.

Vrijdag 23 mei 2014
De uitslag van de DNA-tests zorgt voor de nodige beroering onder de Van den Bossches. Rudi en Véronique besluiten afstand van elkaar te nemen om alles op een rijtje te kunnen zetten. Elise nodigt Peter uit voor een uitstap. Die vertrouwt Bart zijn twijfels toe. Tijdens de wekelijkse pokeravond krijgt Jan onverwacht bezoek.


Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen, dit rond 13:40!

Maandag 19 mei 2014
Trudy lijkt niet blij met de verzoening van Véronique en Mario. Linda ergert zich blauw omdat Jan de jacht heeft geopend op de oplichter. Wim neemt grote risico's om zijn schildersopdracht binnen de deadline af te krijgen. Marie-Rose vertrekt naar een modebeurs. Bert en Bart maken weer ruzie over het leiderschap bij Van den Bossche Electronics. Trudy maakt met Louise en Dieuwke een wandeling in het park, terwijl Els en Rob enkel rondjes lopen.

Dinsdag 20 mei 2014
Evy wil Pierrot vergezellen wanneer hij Daan in de gevangenis gaat bezoeken. Trudy voelt zich schuldig omdat ze Dieuwke niet goed in het oog heeft gehouden, maar ze krijgt geen steun van Peter. Leen blijft bij Paul aandringen om zijn huis te zien. Bij Van den Bossche Electronics hebben Bart en Bert grote ruzie over lichtgevende vezels. Ook Peter en Véronique hebben een zware confrontatie.

Woensdag 21 mei 2014
De spanningen tussen Trudy, Els, Peter, Mario en Véronique lopen hoog op. Marie-Rose doet haar best om de gemoederen te bedaren. Bart rekent op Rob om Bert buitenspel te zetten bij Van den Bossche Electronics. Paul heeft een verrassing voor Leen. Tussen Maarten en Caro botert het opvallend goed. Rita is er niet gerust in omdat Pierrot naar Leuven wil terugkeren.

Donderdag 22 mei 2014
Linda aanvaardt niet dat Jan in zijn oude gewoontes hervalt en ze stelt hem voor de keuze. Er treden complicaties op bij Jens. Tussen Trudy en Els zijn er nog altijd spanningen. Rita wil een feestje organiseren voor Pierrot. Bart helpt Veerle met het creëren van de website van De Ozondichters. Evy gaat een glas drinken met Kobe. Marie-Rose moet beslissen wie ze naar de Fashion Week in Parijs stuurt.

Vrijdag 23 mei 2014
Els kan met haar dochtertje voorlopig bij Rob intrekken. Jan en Linda gaan bij Bart naar het wielrennen kijken omdat Evy en Maarten een moeilijk gesprek over hun relatie hebben. Peter bekent aan zijn moeder dat hij Trudy niet meer kan verdragen. Haar zakenreis naar Parijs komt hem dan ook goed uit. Geertrui zet Bert onder druk om snel met geld op de proppen te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten