zaterdag 24 mei 2014

Deze week in Familie!

Maandag 26 mei 2014
Jan krijgt controle van de kansspelcommissie en is bang om een fikse boete te krijgen. Niko en Linda zijn kwaad omdat Jan hun vele verwittigingen in de wind heeft geslagen. Peter stelt Véronique een opvallende ruil voor maar die wordt niet door iedereen positief onthaald. Marie-Rose krijgt nieuws van de neuroloog. Thomas wil meer weten over het boek van Evy. Maarten belt zijn vader op met het nieuws dat hij nog niet meteen naar huis komt.

Dinsdag 27 mei 2014
Marie-Rose is jarig en ze wordt door Mathias verrast met een luxe-ontbijt. De gebeurtenissen op het lentefeest van Jelle blijven door Rita's hoofd spoken. Maarten en Roos reizen naar Pakistan om er samen met een groep toeristen een berg te beklimmen. Koen blijft Zjef onder druk zetten om de 600 euro die hij heeft geleend terug te betalen.

Woensdag 28 mei 2014
Het conflict tussen Evy en Thomas loopt hoog op. Zjef moet Koen Daelman vanavond de 600 euro terugbetalen die hij heeft geleend en ziet maar één oplossing: geld lenen bij Rudi. Die is bereid te helpen, maar onder bepaalde voorwaarden. Rita stelt Marie-Rose voor om het dagboek van de bomma te gaan zoeken. Op weg naar de berg die ze zullen beklimmen, slaat bij Maarten en Roos het noodlot toe.

Donderdag 29 mei 2014
Evy krijgt een aanlokkelijk voorstel van Andreas, maar twijfelt. Marie-Rose en Rita gaan op zoek naar het dagboek van de bomma. Rita is bang dat goed bewaarde geheimen aan het licht zullen komen. Hanne en Rudi gaan hun spullen ophalen en nemen afscheid. Elise heeft een onthutsende ontdekking gedaan en klopt onverwacht aan bij Peter. Jan beslist dat Guido zijn kamer moet afstaan wanneer Maarten en Roos terugkomen.

Vrijdag 30 mei 2014
Guido is nog steeds boos omdat hij van Jan zijn kamer moet afstaan aan Maarten en Roos. Hanne start opnieuw bij VDB en wordt daar hartelijk ontvangen. Tussen Rudi en Véronique lijken de plooien gladgestreken, tot hij een sms van Jonas ontvangt. Peter en Elise brengen een fijne namiddag met elkaar door. Jan krijgt een brief van de kansspelcommissie. Bart krijgt op het werk schokkende beelden te zien.


Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!

Maandag 26 mei 2014
Geertrui is woest omdat Bert niet van plan is met geld over de brug te komen. Peter is er zeker van dat zijn naam gezuiverd zal worden en hij gaat opnieuw aan het werk. Els neemt Suzy in vertrouwen over haar nieuwe liefde. Anna en Albert brengen enkele dagen in de Ardennen door. Pierrot heeft zich nog altijd niet verzoend met de dood van Lobke. Leen betrapt haar vriend op een leugen.

Dinsdag 27 mei 2014
Leen weet niet wat ze moet denken van Paul. Jan is niet blij wanneer Maarten toegeeft dat hij iets heeft met Caro. Bert bezoekt Jens in het ziekenhuis en doet hem een voorstel. Wim zit in nauwe schoentjes wanneer een van zijn illegale schilders een werkongeval krijgt. Trudy en Mario zijn terug van de Fashion Week in Parijs. Bart krijgt een woedende telefoon van Brenda.

Woensdag 28 mei 2014
Peter is opgelucht omdat in de krant staat dat hij niet voor de rechtbank moet verschijnen. Jan is er niet over te spreken dat Rob een dag vrij neemt om voor Dieuwke te zorgen. Gino valt opnieuw Yasmine lastig. Wim contacteert een advocaat na het bezoek van de inspecteur van arbeid. Caro stelt Maarten voor een moeilijke keuze. Pierrot lijkt klaar voor een nieuwe start. Bart heeft grote problemen met Brenda.

Donderdag 29 mei 2014
Bart wil achterhalen wie er Brenda tegen hem opzet. Gaston is opgelucht omdat Veerle Wim kan overtuigen aan het werk te blijven. Els legt haar accenten in het huis van Rob. Véronique is te koppig om de hulp van Mario te aanvaarden, ook al zit Linea Veronica in grote problemen. Anna en Albert keren terug uit de Ardennen. Jan ziet William in het café van Dimi. Trudy en Mario slagen er hoe langer hoe slechter in hun gevoelens te verstoppen.

Vrijdag 30 mei 2014
Linda is kwaad omdat Jan William heeft uitgenodigd om een glas te komen drinken. Trudy bezoekt Els om hun ruzie uit te praten. Véronique begint in te zien dat Linea Veronica niet zonder Mario kan. Leen vraagt Paul op de man af of hun relatie nog een toekomst heeft. Suzy krijgt het bezoek van haar nicht Kaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten