zondag 8 juni 2014

Deze week in Familie!

! Opgelet: vanaf nu zijn er andere uren!

  • 20:20 --> dinsdag, woensdag en vrijdag
  • 20:25 --> maandag en donderdag

Maandag 9 juni 2014
Pinkstermaandag is voor Peter en Hanne geen feestdag: ze houden crisisberaad om te reageren op de agressieve tactiek van Véronique. Op kantoor begint iedereen te vermoeden dat er iets moois bloeit tussen Peter en Elise. Bart zit de hele tijd met Maarten in zijn hoofd en heeft geen zin in zijn verjaardagsfeest. Hij wil zijn hart uitstorten bij Trudy.

Dinsdag 10 juni 2014
Bart krijgt belangrijk nieuws te horen over Maarten en Roos en besluit de familie voorzichtig in te lichten. Jan is in alle staten. Hanne stort zich volledig op haar werk in de hoop de nieuwe collectie alsnog op tijd af te krijgen. Delphine is het geroddel over Peter en Elise beu. Liesbeth besluit een zwangerschapstest te laten uitvoeren.

Woensdag 11 juni 2014
Bart voelt dat de familie zich tegen hem keert. Vooral Jan vermoedt dat zijn zoon nog steeds belangrijke informatie achterhoudt. Ondertussen wordt Bart ook op zijn werk op de rooster gelegd. Hanne werkt zich uit de naad voor Fashion, maar de resultaten laten op zich wachten. Delphine uit haar bezorgdheid bij Peter. Marie-Rose verdiept zich in enkele vreemde betalingen van Anna.

Donderdag 12 juni 2014
Bart krijgt de kans om een videogesprek te voeren met Maarten. Wat hij te zien krijgt, raakt hem diep. Voor Hanne blijft het werk zich ondertussen opstapelen, vooral omdat ze niets uit handen wil geven. Peter overweegt daarom om een tweede ontwerper in dienst te nemen. Delphine heeft echter een heel andere oplossing voor ogen. Marie-Rose maakt kennis met Elise en is blij dat haar zoon opnieuw geluk gevonden heeft. Haar onderzoek naar de vreemde betalingen van de bomma komt echter vast te zitten.

Vrijdag 13 juni 2014
Peter kondigt bij VDB officieel zijn relatie met Elise aan. Ondertussen blijft de stress rond de nieuwe collectie oplopen en dreigt Hanne tegen een muur aan te lopen. Evy heeft besloten alles op alles te zetten om haar boek af te werken, zelfs als dat het einde van haar job bij Fashion betekent. Benny is niet te spreken over het voorstel van Leen.


Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen, dit rond 13:40!

Maandag 9 juni 2014
Bij Leen stapelen de vragen over Paul zich op. Linda raadt haar stiefdochter aan om Paul te confronteren met de foto en met het verhaal van Kobe. Bart is de beschuldigingen van zijn schoonmoeder meer dan beu. Wim weet niet wat hij moet aanvangen met het gevonden geld. Véronique is er niet over te spreken dat Suzy haar nicht Kaat met haar tienerzoon heeft uitgenodigd.

Dinsdag 10 juni 2014
Wim weet eindelijk wat hij zal aanvangen met het gevonden geld. Trudy en Peter ergeren zich blauw aan mekaar, waardoor de spanningen tussen hen hoog oplopen. Jan zoekt nog altijd een derde man voor de wielerploeg. Leen wil de mysterieuze vrouw in de instelling bezoeken. Els heeft de uitnodigingen voor Moederdag klaar. Marie-Rose ontmoet een charmante botenmaker.

Woensdag 11 juni 2014
Marie-Rose krijgt van de galante botenmaker Mathias een rondleiding op zijn werf. Leen wil van Paul de volledige waarheid weten over de vrouw in de instelling. In Milaan is Trudy teleurgesteld omdat Mario in aparte kamers wil slapen. Véronique voelt zich constant misselijk door de stress van de laatste weken. Jan zoekt sponsors voor zijn wielerploeg.

Donderdag 12 juni 2014
Een vernietigend krantenartikel over De Lork komt bij Els zeer hard aan. Peter dringt bij Suzy aan om Pim te laten logeren tijdens het weekend. Bert nodigt Véronique uit om bij hem thuis te komen eten en Yasmine te leren kennen. Wim heeft voor het eerst sinds lange tijd goed nieuws. Mario en Trudy keren terug uit Milaan.

Vrijdag 13 juni 2014
Els twijfelt of ze klacht moet neerleggen voor alle roddels over De Lork. Bert overtuigt Mario om samen Véronique voor het blok te zetten en een fusie van Linea Veronica met Maison Marie-Rose door te drijven. Marie-Rose bezoekt met Mario en Trudy de scheepswerf van Mathias. Peter vindt het niet kunnen dat Jan tijdens de werkuren sponsors voor de wielerploeg zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten