zaterdag 21 juni 2014

Deze week in Familie!

Maandag 23 juni 2014
Elise confronteert Peter met het filmpje dat ze op zijn computer heeft gevonden. Rudi en Zjef brengen een gezellige avond door in elkaars gezelschap en blijven tot in de vroege uurtjes napraten. Ook Mieke en Niko genieten van elkaars gezelschap. De romantiek tussen de twee laait hoog op. Benny droomt luidop van een kindje en probeert Liesbeth te overtuigen.

Dinsdag 24 juni 2014
Bart, Leen, Guido en Mieke doen er alles aan om Maarten duidelijk te maken dat ze er voor hem zijn. Na zijn romantisch avondje met Mieke heeft Niko de smaak helemaal te pakken. Albert beslist om enkel een beperkt aantal mensen te laten voorlezen uit het dagboek van Anna. Een van de eerste fragmenten zorgt al meteen voor animo.

Woensdag 25 juni 2014
Niko werkt zijn plan verder uit en schakelt de hulp in van Patrick. Mieke ruikt onraad. Marie-Rose kan zich niet neerleggen bij de ruzie tussen haar kinderen en vindt dat ze gefaald heeft als moeder. Peter besluit open kaart te spelen. Evy vertrouwt Thomas nog steeds niet en besluit Hanne te waarschuwen.

Donderdag 26 juni 2014
Mieke voelt dat Niko iets in zijn schild voert en kan haar argwaan niet verbergen. Bart krijgt flink wat tegenwind van Jan en Mieke sinds hij besloten heeft om Maarten te helpen. Benny's kinderwens blijft maar in zijn hoofd spoken en hij besluit Leen om raad te vragen. Mathias vraagt Peter om toch naar de modeshow van Vero Bello te gaan. Zjef en Evy blijven Thomas wantrouwen en doorzoeken zijn kamer.

Vrijdag 27 juni 2014 - SEIZOENSFINALE!
Bij het doorzoeken van Thomas' kamer stuit Zjef op enkele vreemde zaken. Wat voert zijn huisgenoot in het schild? Rudi speelt open kaart met Zjef over zijn vermeende onenightstand. Jan leest verder voor uit het dagboek van Anna, maar stuit op een passage die voor oproer zorgt. De plannen van Maarten houden de hele familie in de ban en dreigen een schaduw te werpen op de verrassing van Niko. Terwijl Elise vastberaden is om Delphine te ontmaskeren, maakt Véronique zich op voor haar modeshow. Daar wacht de familie een verrassing van formaat.


Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen.

Maandag 23 juni 2014
Rob en Els ontdekken wie er verantwoordelijk is voor alle roddels die over De Lork worden verspreid. Jan wil niet onderdoen voor zijn teamgenoten Wim en Rob. Els en Suzy werken verder aan hun act voor het Moederdagfeest. Evy heeft er alle vertrouwen in dat Pierrot terug de oude wordt. Bert nodigt Véronique uit om de samenwerking met Maison Marie-Rose te bespreken. Mario is er als de dood voor dat de huisgenoten zullen ontdekken dat hij en Trudy een verhouding hebben.

Dinsdag 24 juni 2014
Trudy en Mario trekken er samen een dagje op uit. Ondanks het pleidooi van Rob blijft Els bij haar plan om klacht neer te leggen voor gederfde inkomsten en voor laster en eerroof. Brenda vertrekt terug naar Amerika. Zowel Yasmine als Véronique krijgen het bezoek van Jens, die besloten heeft om in Vlaanderen te blijven. Leen achterhaalt wie een van de andere mensen is die op de mysterieuze foto staat.

Woensdag 25 juni 2014
Leen kent eindelijk de waarheid over Paul en de vrouw op de foto. Els vraagt zich luidop af of zij en Rob niet te hard van stapel zijn gelopen. Peter heeft een en ander te bespreken met Mario. Veerle wordt bedreigd door de garagist omdat zij de politie op hem heeft afgestuurd voor het verbranden van autobanden in de tuin. Marie-Rose is in shock wanneer ze Véronique en Jens samen in de zetel ziet zitten.

Donderdag 26 juni 2014
De garagist is razend omdat Veerle opnieuw de politie op hem heeft afgestuurd en hij neemt wraak. Leen wil meer weten over de ziekte van Pauls echtgenote en ze vraagt aan Kobe om met de vrouw in de instelling te gaan praten. Linda probeert antwoorden te ontfutselen van William. Bert is gefrustreerd omdat Véronique met de aanwerving van Jens een fusie van Linea Veronica met Maison Marie-Rose onmogelijk maakt. Rob is niet blij met het bezoek van Rita.

Vrijdag 27 juni 2014
Bjorn maakt zich zorgen omdat Veerle al uren thuis had moeten zijn en hij organiseert samen met Maarten een zoekactie. Wim alarmeert ondertussen de politie. Marie-Rose vindt het vreemd dat haar dochter al enkele dagen misselijk is en ze vraagt zich af of Véronique zwanger is. Paul wil in het ziekenhuis alleen nog over het werk praten met Leen. Jens lijkt als ontwerper zijn tweede adem gevonden te hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten