zaterdag 14 juni 2014

Deze week in Familie!

Maandag 16 juni 2014
Bart komt voor een groot dilemma te staan wanneer hij een nieuwe opdracht krijgt op het werk. Maarten beleeft onrustige nachten en Leen raadt hem aan een psychiater te raadplegen. Hanne heeft een heel weekend doorgewerkt en zit op haar tandvlees. Bovendien wordt ze door Peter op het matje geroepen. Er treedt verandering op in de toestand van Anna.

Dinsdag 17 juni 2014
Bart heeft het moeilijk. Liesbeth en Benny informeren zich bij Leen over een mogelijke sterilisatie. Zjef stelt zich vragen bij het gedrag van Thomas. Hanne is zo moe dat ze met de fiets ten val komt. Peter en Elise zijn dolverliefd en plannen een avondje bioscoop. Delphine maakt handig gebruik van hun afwezigheid.

Woensdag 18 juni 2014
Véronique neemt Elise onder de arm voor haar modeshow en wekt zo argwaan op bij haar broer Peter. Peter overweegt ondertussen een tweede ontwerper aan te nemen. Hanne ziet dit als een gebrek aan vertrouwen. Bart heeft het alsmaar moeilijker met de vele leugens. Rudi wil Jonas eindelijk vertellen wat hij voor hem voelt.

Donderdag 19 juni 2014
Thomas maakt in de foodbar kennis met Hanne. Zjef stelt zich alsmaar meer vragen over de intenties van zijn nieuwe huisgenoot. Delphine is klaar voor de volgende stap in haar masterplan. Peter gaat ondertussen op zoek naar een tweede ontwerper voor Fashion en richt zijn pijlen op Rudi.

Vrijdag 20 juni 2014
Albert stelt voor om Anna dagboekfragmenten voor te lezen in de hoop haar geheugen te prikkelen. Benny maakt Liesbeth duidelijk waarom hij een sterilisatie niet ziet zitten. Peter staat versteld wanneer hij 's avonds een interview met Véronique ziet op de regionale zender. Zjef zet Thomas onder druk. Delphine blijft samen met Elise alleen achter op Fashion en maakt daar handig gebruik van.


Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar een ouder seizoen!


Maandag 16 juni 2014
De vastberadenheid van Bjorn doet Els besluiten om Caro aan de tand te voelen. Wim krijgt van de politie nieuws over de herkomst van het geld dat hij gevonden heeft op de werf. Véronique heeft eindelijk een oplossing gevonden om Linea Veronica nieuw leven in te blazen. Suzy stelt de tienerzoon van haar nicht Kaat, Pim, voor aan de Van den Bossches. Leen betrapt haar vriend alweer op een leugen.

Dinsdag 17 juni 2014
Véronique windt er geen doekjes om dat ze gekant is tegen de logeerpartij van Pim. Els heeft van de voedselinspectie nog altijd geen nieuws gekregen over de stalen die genomen werden in de keuken van De Lork. Jan heeft dure koersfietsen gekocht voor de testrit met Rob en Els. Leen weet niet meer wat ze moet geloven van haar vriend. Wim krijgt het bezoek van de eigenaar van het gevonden geld.

Woensdag 18 juni 2014
In tegenstelling tot haar schoonzus voelt Trudy sympathie voor Pim. Het ziet ernaar uit dat Els niet met Jan en Rob meekan naar de Mont Ventoux. Marie-Rose heeft geen zin om voortdurend in de clinch te gaan met haar dochter en ze ziet af van een fusie met Linea Veronica. Leen probeert via William meer te weten te komen over het verleden van Paul. Mathias nodigt Marie-Rose uit voor een etentje

Donderdag 19 juni 2014
Trudy hoort Marie-Rose uit over haar avondje uit met Mathias. Leen wil koste wat het kost de waarheid achterhalen over het verleden van Paul, ook al hebben ze geen relatie meer. Bert vindt Véronique naïef omdat ze gelooft in een samenwerking met Impresse. Bart krijgt onverwacht het bezoek van Brenda. De voedselinspectie komt opnieuw langs in De Lork.

Vrijdag 20 juni 2014
Bart is dolblij met de terugkeer van Brenda, maar hij vindt wel dat ze haar opleiding in Amerika moet afmaken. Anna en Albert maken een busuitstap naar Veurne. Leen wil weten of het de moeite is om voor Paul te vechten en ze gaat verder met het doorlichten van zijn verleden. Bert en Trudy hebben er een probleem mee dat Marie-Rose nu toch afziet van een fusie met Linea Veronica. Els probeert te achterhalen wie De Lork kapot wil krijgen en haar hoofd staat dan ook niet op het Moederdagfeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten