zaterdag 4 april 2015

Deze week in Familie!

Maandag 6 april 2015
Niko ontdekt dat Zjef op straat slaapt. Hij bespreekt met de vrienden of Zjef mag terugkeren..Marie-Rose is blij met de toenadering tussen Peter en Véronique. Mathias wil dat ze een beslissing neemt over het al dan niet verkopen van het huis. Liesbeth komt samen met Benny aan op de campus in Reading. Ze voelt zich zenuwachtig wanneer ze de jonge medestudenten ziet.

Dinsdag 7 april 2015
Zjef zoekt toenadering tot Rudi. Mathias en Marie-Rose zetten hun huis te koop op internet. Liesbeth probeert zonder veel succes contact te leggen met haar medecursisten. Véronique voelt zich bevrijd van Junes macht en stelt Mathias een joint venture voor.

Woensdag 8 april 2015
Peter komt te weten dat Marie-Rose haar huis wil verkopen. Bart vertrekt naar een congres over terrorisme in Amsterdam. Trudy is er niet gerust in. Liesbeth maakt in Reading kennis met Kitty, waardoor Benny zich meteen een stuk minder zorgen maakt. June probeert de foto's van haar en Bert van Véroniques gsm te wissen.

Donderdag 9 april 2015
Mathias probeert Peter te overtuigen toch een samenwerking aan te gaan met Vero Bello. June lijkt plotseling positief te staan tegenover het voorstel. Liesbeth wil er jonger en hipper uitzien, Kitty helpt haar bij de restyling. Zjef moet vaststellen dat hij het vertrouwen van Trudy nog niet teruggewonnen heeft. Maarten komt in nauwe schoentjes te zitten.

Vrijdag 10 april 2015
Marie-Rose heeft een moeilijke beslissing te nemen, maar hakt toch een knoop door. Liesbeth maakt Benny duidelijk dat ze zich niet goed in haar vel voelt in Reading. Zjef dreigt te hervallen in zijn gokverslaving. Maarten vermoedt dat er drugs gedeald worden in het snookercafé waar hij werkt en probeert een van de snookerkeus van naderbij te bekijken.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 6 april 2015
Net voor Christel met Trudy naar het trendy feestje vertrekt, krijgt ze het bezoek van Xavier Latour. Hanneke vertelt haar mama het ganse verhaal over haar chatvriendje Tompoes. Trudy leert op de party de charmante Sebastien kennen. Lien wordt verwend met een prachtig boeket. Rita is geïrriteerd wanneer Dimi en Bart de lof zwaaien over Lien.

Dinsdag 7 april 2015
Linda confronteert Jan met de pillen die hij via het internet heeft besteld. Trudy krijgt het bezoek van Sebastien, de sympathieke kerel die ze op het feestje heeft ontmoet. Hij overtuigt haar om te gaan feesten in Londen. Dimi en Rita brengen in het café alles in gereedheid voor de culinaire quiz. Jan vormt een team met Shirley. Mathias en Mario moeten sneller dan voorzien naar Bulgarije vertrekken. Pierrot schrijft de motivatie voor zijn dossier, dat hij moet indienen bij de gemeente.

Woensdag 8 april 2015
Pierrot panikeert wanneer hij het computerbestand met zijn dossier voor de burgemeester niet terugvindt. Evy houdt gelukkig het hoofd koel en ze zet zich aan de computer. Jan stelt zich niet sportief op tijdens de culinaire quiz in het café van Dimi. Mario en Mathias vertrekken naar Bulgarije. Xavier Latour wil voorgoed afrekenen met zijn verleden.

Donderdag 9 april 2015
Trudy amuseert zich kostelijk op de party in Londen. Ze is met Sebastien en Christel dan ook in leuk gezelschap. Linda weet niet wat Jan bezielt, want tegenwoordig laat hij alles maar begaan. Mario heeft zijn bedenkingen wanneer hij in Bulgarije de potentiële kopers van Mathias zijn boot ontmoet. Ondertussen in Vlaanderen waarschuwt Marie-Rose haar dochter dat haar huwelijk op springen staat.

Vrijdag 10 april 2015
Rita is ongerust omdat Rob kwaad was toen hij het café verliet en ze alarmeert Trudy. Marie-Rose gaat morgen naar een stoffenbeurs en ze wordt door haar dochter overladen met tips en raad. Linda en Jan hebben een goed gesprek over hun toekomst als koppel en ze genieten van een romantische avond. Peter is jaloers wanneer hij de foto's van Trudy met Sebastien ziet, die gemaakt werden in Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten