zaterdag 18 april 2015

Deze week in familie!

Maandag 20 april 2015
De gesprekken met Vero Bello zijn dan wel stopgezet, toch wil Thomas zijn plannen voor de internationalisering van Fashion doordrukken. Zonder medeweten van Peter wil hij Hanne naar Milaan sturen om daar de nodige voorbereidingen te treffen. Mathias brengt veel tijd door in het atelier van Patrick, wat niet naar de zin is van Marie-Rose.


Dinsdag 21 april 2015

Maarten verrast Evy met een ruiker bloemen om haar te bedanken voor haar steun. Evy vermoedt dat Maarten iets voor haar achterhoudt. Mathias probeert Marie-Rose te overhalen om Louise naar school te brengen, maar zij sluit zich op. Liesbeth nodigt Ben uit om iets te gaan eten. Benny maakt zich ongerust wanneer hij haar niet kan bereiken. Thomas dwingt Hanne om naar Milaan te gaan.


Woensdag 22 april 2015

Marie-Rose bemoeit zich meer en meer met Peters leven nu ze bij hem is ingetrokken. Op professioneel vlak wil Peter niet van een compromis weten: met June wil hij niet meer samenwerken. Wanneer Mathias en Thomas hem van het tegendeel proberen te overtuigen, neemt hij een drastische beslissing. Agnes komt in het oog van een storm te staan.


Donderdag 23 april 2015

Maarten is volledig gefocust op zijn proef bij staatsveiligheid en heeft hierdoor geen aandacht voor Evy. Iedereen maakt zich zorgen over de terugkomst van Delphine. Didier wakkert de onrust verder aan. Peter vist bij Agnes en Leen uit of Delphine nog een gevaar kan vormen. Liesbeth heeft dagdromen over Ben. Kitty trekt haar conclusies.


Vrijdag 24 april 2015

Ten huize Pauwels-Coppens bereidt iedereen zich met de nodige stress voor op de komst van Delphine. Tijdens zijn proeven bij staatsveiligheid wordt Maarten geconfronteerd met zijn zwakke plek: Roos. Liesbeth keert voor het weekend terug naar huis, maar Benny merkt op dat er iets aan de hand is.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen.

Maandag 20 april 2015
Bert en Xavier Latour hebben opnieuw een geheime meeting. Evy dringt bij Pierrot aan om werk te maken van zijn afspraak met de burgemeester. Véronique voelt zich in de steek gelaten omdat Mario alleen nog haute couture wil ontwerpen. Peter mist een vergadering met een belangrijke klant. Hij geeft Shirley de volle lading en hij laat Bart de puinhoop oplossen.


Dinsdag 21 april 2015

Sinds hun weekendje Amsterdam maakt Bart meer tijd voor zijn echtgenote. Hun romantisch etentje op restaurant wordt verstoord door een zekere Geert Vanloo. Pierrot heeft een goed gevoel over zijn gesprek met de burgemeester. Xavier Latour geeft Bert interessante informatie om Peter in de problemen te brengen. Suzy ontdekt dat Maarten samen met zijn vrienden De Lork aan het openhouden is.


Woensdag 22 april 2015

Peter zit ermee dat de deal met de autoconstructeur is afgesprongen. Bart heeft een afspraak met Geert Vanloo, de ingenieur die hij gisteren op restaurant heeft ontmoet. Xavier Latour reageert niet enthousiast op het nieuws van Christel. Maarten heeft een plan om zich te bewijzen tegenover Rob. De basketbalring op het pleintje is terug vernield.


Donderdag 23 april 2015

Het is nog altijd niet duidelijk wie de basketbalring heeft vernield. Toch vraagt Pierrot aan Malika om Sasha in te tomen. Marie-Rose wil een modeshow voor de lentecollectie inplannen en Véronique wil in juni haar lentecollectie op de markt brengen. Allebei rekenen ze op Mario, waardoor hij niet weet waar zijn hoofd staat. Trudy brengt steeds meer tijd door met Sebastien en daar heeft Peter het moeilijk mee.


Vrijdag 24 april 2015

Peter maakt zich zorgen wanneer Trudy hem midden in de nacht belt, minutenlang niets zegt en dan plots inhaakt. Miekes enthousiasme werkt zodanig aanstekelijk dat Linda beslist om in het ziekenhuis te solliciteren. Voor Jan is dit meer dan reden genoeg om een feestje te bouwen. Mario werkt op zaterdag aan de collectie voor Véronique, maar zij vindt zijn schetsen oubollig. Pierrot is van plan om een free podium te organiseren in het buurthuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten