zaterdag 11 april 2015

Deze week in Familie!

Maandag 13 april 2015
Zjef kan maar moeilijk omgaan met de wonden die hij geslagen heeft door zijn gokverslaving. De verhuis van Mathias en Marie-Rose verloopt moeizaam en emotioneel. Liesbeth krijgt het moeilijk in Reading en denkt eraan om terug naar huis te gaan. Maarten begeeft zich ondertussen op steeds gladder ijs.

Dinsdag 14 april 2015
Benny slaat in paniek wanneer Liesbeth plots onbereikbaar is. Mathias probeert te bemiddelen na een hevige confrontatie tussen Peter en Thomas. Ook de verhuis bezorgt hem kopzorgen. De undercoveroperatie van Maarten komt tot een abrupt einde.

Woensdag 15 april 2015
Marie-Rose en Mathias verhuizen hun spullen naar de loft van Peter. Het samenhokken zorgt echter al meteen voor problemen. Agnes laat Mathias weten dat ze met hem meegaat naar de scheepswerf van hun vader, tot een onthutsend telefoontje haar plannen dwarsboomt. Evy probeert Maarten op te beuren en stort daarna haar hart uit bij Niko.

Donderdag 16 april 2015
Patrick heeft Benny en Liesbeth belangrijk nieuws te melden. Agnes besluit Mathias nog niet in te lichten. Samen met hem bezoekt ze de scheepswerf waar ze allebei opgroeiden. Ondertussen bekommert Marie-Rose zich alleen om de verhuis. Peter hakt een belangrijke knoop door, maar is bang voor de reactie van June.

Vrijdag 17 april 2015
Benny maakt zich zorgen over Liesbeth en stelt voor om haar te helpen met haar cursussen. Faroud stelt zijn chef voor om Maarten in dienst te nemen. Evy heeft een eerlijk gesprek met Leen. Thomas verwijt Peter dat hij Fashion in gevaar brengt door zijn vete met June.

Elke werkdag kan je om 13:40 kijken naar de herhaling van een oud seizoen.
Maandag 13 april 2015
Maarten heeft een gewaagd plannetje in gedachten om De Lork toch open te houden. Bart organiseert vandaag een demonstratie voor zijn uitvinding met autosensoren. Bert kan hij echter niet overtuigen. Die blijft van mening dat er met sensoren in babykleding meer geld te verdienen valt. In Bulgarije genieten Mathias en Mario van een tocht met de jeep. Marie-Rose toont haar dochter de stoffen die ze op de beurs heeft gekocht.

Dinsdag 14 april 2015
Dimi vraagt aan Yasmine om in de rechtbank te informeren hoe het met de onteigening staat. De demonstratie met de autosensoren is gisteren over de hele lijn mislukt, waardoor Van den Bossche Electronics een miljoenencontract verliest. Bart vermoedt dat Bert met het systeem heeft geknoeid, maar hij heeft geen bewijzen.

Woensdag 15 april 2015
Bij Van den Bossche Electronics doet Bert hard zijn best om de autoconstructeur te overtuigen alsnog de sensoren te bestellen. Linda wordt in het rusthuis lastig gevallen door de bejaarde Felix en Mieke krijgt op de spoedafdeling te maken met een vrouw die helemaal over haar toeren is. De twee verpleegsters besluiten naar de cursus zelfverdediging voor vrouwen te gaan die Evy organiseert. Trudy stelt Christel voor om samen naar een modedefilé te gaan. Bert krijgt een intrigerend telefoontje.

Donderdag 16 april 2015
Evy bereidt haar eerste les zelfverdediging voor vrouwen goed voor. Bart motiveert zijn tienerdochter Hanneke om de cursus te volgen, zodat ze weerbaarder wordt. Xavier Latour benadert Bert met een voorstel. Véronique loopt niet hoog op met Mathias, de vriend van haar moeder, en verdenkt er hem zelfs van louche zaken te doen. Jan maakt zich druk omdat Maarten de laatste tijd nauwelijks thuis is. Mario en Marie-Rose zien Christel en Trudy op een modeshow. De twee dames krijgen op de afterparty het gezelschap van Sebastien.

Vrijdag 17 april 2015
Leen en Linda zijn erg enthousiast over hun eerste les zelfverdediging en ze geven graag een demonstratie. Bert en Yasmine gaan op familiebezoek bij Peter. Jan vindt het straf dat hij nu pas verneemt dat Linda overweegt om in het ziekenhuis te gaan werken. Ook Mario wil zijn professionele leven een andere wending geven. Linda confronteert Maarten met zijn vreemd gedrag. Bert dringt bij Peter aan om budget vrij te maken voor zijn project met de kledingsensoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten