zaterdag 25 april 2015

Deze week in Familie!

Maandag 27 april 2015
Louise kan niet meer slapen sinds de terugkeer van Delphine. Bart, Trudy en Jelle proberen haar op te vrolijken. Benny blijft vermoeden dat Liesbeth iets voor hem verbergt. Liesbeth zelf wil zijn achterdocht wegwerken door een dagje samen door te brengen. De onderhandelingen tussen Fashion en Vero Bello gaan de goede kant op. Maarten krijgt een nieuwe uitdagende proef bij Staatsveiligheid.

Dinsdag 28 april 2015
Didier Spinel daagt Agnes uit. De familie Pauwels steunt haar bij de confrontatie. Marie-Rose stevent af op een depressie. Mathias besluit Linda om hulp te vragen. Het personeel van Fashion wil weten wat de overeenkomst met Vero Bello voor hen zal veranderen. Liesbeth neemt een meer zelfzekere houding aan tijdens de les. Maarten ondergaat een leugendetectortest.

Woensdag 29 april 2015
Maarten ondergaat zware fysieke proeven bij Staatsveiligheid. Faroud laat Evy en Leen weten dat hij het goed doet. Liesbeth heeft twijfels bij de intenties van Ben en wil stoppen met de bijlessen. De haatcampagne van Didier bereikt de familie Pauwels.

Donderdag 30 april 2015
Benny is zenuwachtig voor het bezoekje van Veronique. Anna vindt het schandalig dat Marie-Rose bij Peter woont, het komt tot een fikse discussie. Ook tussen Agnes en Didier lopen de gemoederen hoog op. Maarten krijgt een aartsmoeilijke test voorgeschoteld.

Vrijdag 1 mei 2015
Maarten komt verslagen terug van zijn tests. Leen maakt zich ernstig zorgen over hem. Evy is dolgelukkig na een romantisch moment met Maarten. June is razend wanneer ze verneemt dat Rudi nu voor Fashion werkt. Ben nodigt Liesbeth uit voor een weekendje weg.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen.

Maandag 27 april 2015
Mario zit er mee dat Veronique zijn ontwerpen stuk voor stuk afkeurt en hij weet niet wat haar bezielt. Peter maakt Trudy het verwijt dat ze haar verantwoordelijkheid als moeder niet altijd neemt. Het nieuwe project van Van den Bossche Electronics is voor Bart een extra motivatie om er in zijn job keihard voor te gaan. Christel vraagt aan Trudy om samen met haar naar de gynaecoloog te gaan. Els laat Suzy weten dat ze een oplossing heeft gevonden voor De Lork.

Dinsdag 28 april 2015
Mario moet door de schuld van Veronique aan een moordend tempo de ontwerpen aanpassen voor een belangrijke klant van Marie-Rose. Linda gaat op sollicitatiegesprek in het ziekenhuis, waar ondertussen op de spoedafdeling Ludmilla wordt opgenomen. Pierrot polst bij Dimi of hij in zijn café het free podium mag organiseren. Voor Rob is het laatste telefoontje van Els het bewijs dat ze heeft besloten om in Cyprus te blijven. Peter en Xavier Latour blijven mekaar in het geheim zien. Christel en Sebastien bouwen een feestje in de woning van Rob.

Woensdag 29 april 2015
Het feestje dat Trudy in de woonkamer met Christel, Sebastien en hun vrienden heeft gebouwd, heeft tot in de vroege uurtjes geduurd. Rob is geïrriteerd, maar toch belooft hij om niets tegen Peter te zeggen. Die komt er echter via een omweg achter. Pierrot kan Dimi overtuigen om het free podium in zijn café te laten doorgaan. Yasmine heeft goed en slecht nieuws in verband met de uitwijzing van Ludmilla en haar gezin. Leen verdenkt er verpleegster Morgane van achter Paul aan te zitten.

Donderdag 30 april 2015
Het buurthuis is kort en klein geslagen en de computers zijn gestolen. Pierrot vraagt zich af of de jongeren van het basketbalpleintje iets te maken hebben met het vandalisme. Veronique gaat actief op zoek naar een ontwerper voor de prêt-à-porter collectie. Verpleegster Morgane vraagt aan Leen of ze iets tegen haar heeft. Christel kan Trudy overtuigen om naar het verjaardagsfeestje van Sebastien te gaan. Pierrot heeft in een winkel een aanvaring met Nico en zijn kompanen.

Vrijdag 1 mei 2015
Pierrot zit er mee dat Nico en Malika zich nog niet hebben ingeschreven voor het free podium. Het is trouwens de vraag of het optreden er komt, want Dimi twijfelt om zijn café ter beschikking te stellen na de inbraak in het buurthuis. Christel en Sebastien brengen Trudy pas om zeven uur 's ochtends naar huis. Ze voelt zich een wrak en ziet huizenhoog op tegen de balletvoorstelling van Louise. Bart en ingenieur Geert stellen Peter hun actieplan voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten