zaterdag 6 juni 2015

Deze week in Familie!

!!! Familie begint vanaf nu om 20:30 !!!

Maandag 8 juni 2015
Louise gelooft haar vader wanneer hij haar verzekert dat Fashion duurzaam werkt. Zijn woord is voor FreEco echter niet voldoende. Louise is bereid om voor bewijzen te zorgen en broedt op een plan. Simon doet een verrassende ontdekking op de kamer van Thomas. De samenwerking tussen Rudi en Gunther verloopt steeds beter. Benny ontwijkt Véronique.

Dinsdag 9 juni 2015
Jan besluit opnieuw achter de toog te staan van de Jan & Alleman. Louise wil FreEco ondertussen bewijzen dat Fashion zuiver op de graat is. Ze is bereid om daarvoor heel ver te gaan. Een artikel over een rolstoelpatiënt trekt de aandacht van Zjef.

Woensdag 10 juni 2015
Stefanie heeft haar omgeving iets op te biechten. Peter doet haar een voorstel. Rudi heeft de grootste moeite om Véronique te overtuigen van zijn idee met de nieuwe collectie. De eerste resultaten van de stalen die Louise gestolen heeft bij Fashion leveren een opmerkelijk resultaat op.

Donderdag 11 juni 2015
Peter roept iedereen die betrokken is bij de joint venture samen. Hij heeft nieuws dat niemand had zien aankomen. Marie-Rose wil werk maken van de zoektocht naar een nieuw huis, maar Mathias reageert niet enthousiast. Hij besluit ondertussen om Jelle te helpen met zijn examens.

Vrijdag 12 juni 2015
Stan en June beramen een plan om Peter voor eens en voor altijd uit te schakelen. Simon nodigt Stefanie uit om samen iets te gaan eten. Zjef wil niemand vertellen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld tussen hem en Quinten. Benny en Liesbeth hebben het moeilijk.


Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!

Maandag 8 juni 2015
Marie-Rose keert moe en overstuur terug uit Bulgarije. Xavier Latour zet Bert onder druk om de batterij binnen de week op de markt te brengen. Bart heeft voor de verjaardag van Hanneke een uitstap naar Disneyland Parijs geboekt. Brenda vreest dat het werk er weer een stokje voor zal steken. Peter is van mening dat hij Trudy genoeg kansen heeft gegeven en hij wil het hoederecht over Louise aanvragen.

Dinsdag 9 juni 2015
Brenda durft nog altijd niet te geloven dat het weekendje Disneyland Parijs zal kunnen doorgaan, zeker niet met de berg werk die Bart heeft. Die wordt nog groter wanneer Peter beslist dat de nieuwe batterijen volgende week tijdens een persconferentie worden voorgesteld. Yasmine slooft zich uit om Bert te behagen. Pierrot laat zich niet langer afschepen door de secretaresse van de burgemeester.

Woensdag 10 juni 2015
Bart verzuipt in het werk omdat de batterij nu al moet worden voorgesteld tijdens een persconferentie en daar wordt zijn gezinnetje de dupe van. Jan beschouwt de presentatie een mooie kans voor Maarten om zijn culinair talent te bewijzen. Pierrot onderneemt actie en hij stapt zelf naar de burgemeester. En dit keer is hij niet van plan om zich te laten afschepen. Peter praat met Rob over zijn twijfels om het hoederecht over Louise aan te vragen. Met Trudy gaat het van kwaad naar erger.

Donderdag 11 juni 2015
Bart voelt zich schuldig omdat hij niet met zijn gezinnetje meekan naar Disneyland Parijs, maar hij beseft dat de persconferentie voorrang heeft. Over de catering hoeft hij zich geen zorgen te maken, want Maarten heeft een dik betaalde opdracht laten vallen om zijn broer te helpen. Bert zadelt hem op met een regisseur om zijn speech in te oefenen. Trudy beseft dat ze Louise gisteren te hard heeft aangepakt en ze wil met de drugs stoppen.

Vrijdag 12 juni 2015
Bart is druk in de weer met de voorbereidingen van de persconferentie. Brenda vertrekt ondertussen met de kinderen naar Disneyland Parijs. Jan neemt de versiering van de presentatie voor zijn rekening en daarbij ook de keuze van de hostessen. Véronique gelooft nog steeds niet dat er in de fabriek in Bulgarije aan kinderarbeid wordt gedaan. Louise is blij dat haar vader haar vandaag komt halen. Marie-Rose laat zich door Mathias overhalen om tijd voor zichzelf te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten