zaterdag 20 juni 2015

Deze week in Familie!

Maandag 22 juni 2015
Véronique wil omwille van de tegenvallende verkoopcijfers niet langer afwachten en beslist om in de tegenaanval te gaan tegen FreEco. Benny keert terug van zijn weekendje Reading. Mathias verwent Jelle na zijn laatste examen. Stefanie probeert Simon te aanvaarden en ruimt samen met hem Thomas' kamer op.

Dinsdag 23 juni 2015
Liesbeth hoort dat haar eindpresentatie zal bijgewoond worden door topmanagers en is bloednerveus. Zjef probeert Quinten te ontmoeten in de hoop zijn vertrouwen terug te winnen. Faroud licht zijn ouders in over zijn relatie met Leen. Stan wil dat June het vertrouwen van Peter en Véronique terugwint.

Woensdag 24 juni 2015
Liesbeth krijgt een belangrijk voorstel. June besluit het pad te effenen voor het plan van Stan. Louise legt het bij met Peter en Véronique. Farouds moeder komt op bezoek bij Leen en lijkt zich verzoend te hebben met hun relatie.

Donderdag 25 juni 2015
Véronique is in alle staten omdat Cédric 's nachts niet naar huis is gekomen. De politie wordt meteen ingeschakeld, maar Louise vermoedt dat FreEco meer weet. Marie-Rose wijst Trudy op haar verantwoordelijkheden. Peter beslist of de ondertekening van het charter zal doorgaan of niet. June wordt door Stan onder druk gezet.

Vrijdag 26 juni 2015 - SEIZOENSFINALE
Louise probeert Faroud naar het lokaal van FreEco te leiden. Evy, Gunther en Rudi hebben dringend een beslissing nodig over de nieuwe collecties, maar Véronique is niet beschikbaar. Liesbeth moet een moeilijke knoop doorhakken. Stan is vastberaden geen enkele steek te laten vallen bij de uitwerking van zijn plan. Vlak voor Peter zijn presentatie zal geven, probeert hij hem in de val te lokken.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een nieuw seizoen!

Maandag 22 juni 2015
Bart, Bert en Peter worden de ganse nacht ondervraagd door de politie. Het concept van de revolutionaire batterij blijkt immers gestolen bij de concurrentie. Bart is de hoofdverdachte in deze zaak van industriële spionage, want op zijn computer zijn er bezwarende files gevonden. Geert Van Loo is de enige die hem kan vrijpleiten, maar hij is met de noorderzon verdwenen. Leen en Mieke steunen Brenda en schrikken wanneer ze aan de onschuld van haar man lijkt te twijfelen.

Dinsdag 23 juni 2015
Brenda moet haar zoontje vertellen dat papa in de cel zit. Het ziet er ook niet naar uit dat Bart snel vrij zal komen, want de technische fiche van de batterij met de hoofding van Jet is op zijn computer gevonden. Anna en Albert keren speciaal voor deze crisis terug naar Vlaanderen en Peter roept juridisch advies in bij Balencourt. Pierrot heeft nog altijd niets van de burgemeester gehoord en hij vraagt aan Mathias om zijn politieke connecties aan te spreken.

Woensdag 24 juni 2015
Pierrot is blij dat de regionale televisie een reportage maakt over het basketbalpleintje. In tegenstelling tot Sasha wil Nico niet gefilmd worden. Bart mag onder bijzondere voorwaarden de gevangenis verlaten, maar zijn zorgen zijn hiermee niet van de baan. Bert dringt op zijn ontslag aan bij Van den Bossche Electronics en de bomma zet Peter onder druk om de familie boven het bedrijf te stellen.

Donderdag 25 juni 2015
Jan is woedend omdat Bart is ontslagen en hij gaat de confrontatie aan met Peter en Véronique. Bart gaat ondertussen in de stad op zoek naar Van Loo en hij vraagt aan Yasmine of ze hem in de rechtbank wil verdedigen. Voor de ene of andere duistere reden blijkt Bert hier geen probleem mee te hebben. Pierrot nodigt de familie en zijn vrienden uit om in het café van Dimi de televisiereportage over het basketbalpleintje te bekijken.

Vrijdag 26 juni 2015
Bart voelt zich niet gesteund door Brenda en de afstand tussen hen groeit met de minuut. Bij Van den Bossche Electronics moet er ondertussen een nieuwe commercieel directeur worden aangetrokken. Bert is van mening dat de job Yasmine op het lijf is geschreven, maar Peter gelooft meer in zijn zus. Pierrot heeft door de televisiereportage eindelijk een afspraak met de burgemeester te pakken. Zowel Véronique als Marie-Rose polsen bij Bert hoe hij gaat stemmen tijdens de aandeelhoudersvergadering van MVM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten