zaterdag 13 juni 2015

Deze week in Familie!

Maandag 15 juni 2015
Zjef is niet gediend met de actie van Louise en Cédric in de Foodbar. De actie zet Peter wel aan het denken. Evy vindt de reactie van Stefanie op de aanwezigheid van Simon overdreven. June loopt op de toppen van haar tenen omdat de plannen die ze met Stan smeedt maar niet concreet worden.

Dinsdag 16 juni 2015
Benny vertrekt naar Reading om Liesbeth te spreken. Op het thuisfront maakt Patrick zich zorgen. Hij wil het heft in eigen handen nemen, maar Agnes raadt hem dat af. Mieke wil dat Zjef de gebeurtenissen met Quinten uitpraat. Louise is blij omdat Peter een paar ecologische maatregelen wil nemen in de Foodbar. Samen met Véronique belegt hij een persconferentie.

Woensdag 17 juni 2015
Mieke is er het hart van in dat Zjef en Rudi kwaad zijn op haar, terwijl ze alleen maar heeft willen helpen. Niko raadt haar aan om meer afstand te nemen. De persconferentie waarop Peter en Véronique de ecologische maatregelen voor de Foodbar aankondigen, verloopt niet zoals verwacht.

Donderdag 18 juni 2015
Patrick vangt een vreemd telefoongesprek op. June komt zwaar onder vuur te liggen na de persconferentie over de ecologische maatregelen in de Foodbar. Stefanie zet haar kruistocht tegen Simon verder, maar moet vaststellen dat ze alleen staat. Leen komt te weten dat Faroud wil meedoen aan de ramadan.

Vrijdag 19 juni 2015
Hannes neemt contact op met Louise en probeert haar opnieuw aan de kant van FreEco te krijgen. Véronique wil dat Peter de persconferentie voor de ondertekening van het charter afblaast. Ze vreest dat de pers dit evenement zal aangrijpen om opnieuw negatieve kritiek te uiten over Fashion en Vero Bello. Stefanie neemt een moeilijke beslissing.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouders seizoen.

Maandag 15 juni 2015
Ingenieur Geert kopieert de bezwarende documenten op de laptop van Bart. Peter wil weten wat er met Trudy aan de hand is en hij gaat naar haar toe. Hij is razend wanneer hij haar uitgeteld in de zetel aantreft. Bert nodigt de Van den Bossches uit op zijn verjaardagsdrink. Het valt Linda op dat Mieke zich geen houding kan geven telkens Paul in de buurt is en ze polst bij haar stiefdochter naar haar gevoelens voor de dokter.

Dinsdag 16 juni 2015
Christel begint zich schuldig te voelen over de situatie met Trudy. Tijdens zijn verjaardagsfeestje praat Bert met Pierrot over spiritualiteit. Jan wil niet dat Maarten zijn broer net nu in de steek laat. Trudy heeft er spijt van dat ze drugs heeft genomen, maar Peter heeft hier geen boodschap aan. Hij heeft dan ook besloten om het hoederecht aan te vragen.

Woensdag 17 juni 2015
Bart vraagt aan Brenda om zijn persconferentie bij te wonen, maar zij heeft andere prioriteiten. De andere familieleden zijn echter wel op de afspraak. Trudy beseft dat ze haar dochtertje kan verliezen wanneer de sociaal assistente haar confronteert met haar drugsgebruik en ze zoekt steun bij Mario. Véronique wil met ontwerpster Jennifer de fabriek in Bulgarije bezoeken. Marie-Rose is er niet over te spreken dat Suzy op eigen houtje Louise van school heeft gehaald.

Donderdag 18 juni 2015
Bart glundert omdat hij de krant heeft gehaald met zijn speech tijdens de presentatie van de revolutionaire batterij. Ook Peter is in de wolken met de lovende kritieken, maar hij vindt het wel bizar dat ingenieur Geert niet is komen opdagen voor de persconferentie. Waarom mist hij de belangrijkste dag in zijn carrière? Véronique stelt Mario voor om bij te praten tijdens een etentje bij kaarslicht. Jennifer vertrekt naar Bulgarije om te onderzoeken of er in de fabriek sprake is van kinderarbeid.

Vrijdag 19 juni 2015
Véronique beschuldigt er haar moeder van haar bedrijf en haar huwelijk kapot te willen maken. Paul geeft Mieke een lift naar huis en dat brengt haar in verwarring. Mario houdt bij Peter een pleidooi om zijn problemen met Trudy opzij te schuiven in het belang van hun dochtertje. Tijdens dit gesprek onthult Mario ook dat hij af en toe met Trudy afspreekt en dat doet hem in het ziekenhuis belanden.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten