zondag 1 maart 2015

Deze week in Familie!

Maandag 2 maart 2015
Emma neemt een besluit omtrent haar zwangerschap. Evy probeert Niko te doen inzien dat hij Nena moet loslaten. Zjef kan niet genieten van het succes van zijn slaatje. De uitslag van de fietswedstrijd tussen Jan en Agnes zorgt voor animo. Mathias laat twee vreemden binnen in zijn huis en dat blijft niet zonder gevolgen...

Dinsdag 3 maart 2015
Guido heeft het moeilijk met Emma's beslissing en neemt ook zelf een impulsief besluit. June zet haar voorbereidingen verder, maar beseft dat ze zich in een gevaarlijk plan heeft gestort. Zjef verwerft naam en faam dankzij zijn slaatje, maar dan wel om de verkeerde redenen. Agnes wil zich bewijzen ten opzichte van Jan.

Woensdag 4 maart 2015
Marie-Rose heeft een goed gesprek met Peter en Véronique. Niko hakt een belangrijke professionele knoop door. Jan verliest opnieuw een werkkracht, maar vindt steun vanuit onverwachte hoek. Zjef krijgt de kans om internationaal door te breken. Bij Emma slaat de twijfel opnieuw toe.

Donderdag 5 maart 2015
De wereld van de Van den Bossches komt opnieuw op z'n kop te staan. Guido en Emma verdiepen zich verder in hun opties omtrent de zwangerschap. Zjef slaagt erin om indruk te maken met zijn auditie. Niko ontvangt een onverwachte bezoeker en krijgt een belangrijke vraag voorgeschoteld. Agnes komt met de oplossing voor de vervanging van Anita.

Vrijdag 6 maart 2015
Agnes en Patrick hebben de familie een prangende vraag te stellen. Véronique krijgt het zwaar te verduren nu June weer opgedoken is. Niko neemt een belangrijk besluit over zijn toekomst. Samen met Mieke krijgt hij echter een emotionele opdoffer te verwerken. Peter neemt zich voor om zijn leven niet langer te laten domineren door angst. Zjef valt in een zwart gat en heeft het moeilijk.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!

Maandag 2 maart 2015
Maarten wil opnieuw stage doen in het eethuis van Caro. Het feit dat ze geen koppel meer zijn hoeft volgens hem niet te betekenen dat ze niet kunnen samenwerken. Yasmine heeft mogelijk een juridische oplossing voor Sonja's probleem met haar ex-man Freddy. Mieke en Wim nodigen Paul en Leen uit voor een etentje, zodat Mieke kan polsen of er werk voor haar is in het ziekenhuis. Els verbreekt haar belofte en vertelt aan Rob dat Trudy in contact is met Christel. Dimi worstelt met de computer en met de organisatie van de Griekse avond.

Dinsdag 3 maart 2015
Trudy slooft zich uit om Els en Rob duidelijk te maken dat Christel écht veranderd is. Maarten is blij dat hij stage kan doen in De Lork. Dit betekent wel dat het nu echt voltooid verleden tijd is met Caro. Mieke ziet het helemaal zitten om aan de slag te gaan in het ziekenhuis en ze wil meteen solliciteren. Dimi verlaat zijn café om Lien uit te nodigen voor de Griekse avond in zijn zaak. Ook Maarten en Bjorn krijgen een bezoekje van de cafébaas.

Woensdag 4 maart 2015
De sfeer is gespannen ten huize Rob en Els na het bezoek van Christel. Bart stelt Peter voor om mee te gaan naar de Griekse avond in het café van Dimi en Shirley krijgt een invitatie van Jan. Het initiatief is een schot in de roos, maar Dimi wacht vooral op Lien. Mathias stelt Marie-Rose voor om samen met haar kleinkinderen een uitstapje te doen. Bert blijft van mening dat Yasmine betaald moet worden voor het werk dat ze verzet voor Sonja.

Donderdag 5 maart 2015
Trudy slooft zich uit om Peter duidelijk te maken dat Christel volledig gebroken heeft met Latour en alleen maar goede bedoelingen heeft. Peter gelooft er niets van. Hij verdenkt er Christel zelfs van hem te willen raken via zijn dochtertje. In het café van Dimi is het volle ambiance, maar het is dan ook Griekse avond. Peter slaagt er eindelijk in om contact te leggen met de jongeren op het pleintje. Marie-Rose en Mathias nemen haar kleinkinderen mee op daguitstap. Hendrik en Gerda, de ouders van Veerle, hebben een leuke verrassing voor Bjorn.

Vrijdag 6 maart 2015
Peter wil niet dat Louise de dupe wordt van Trudy's stommiteiten en hij overweegt om het kind toch naar haar mama te laten gaan. Veronique vindt dat haar broer met vuur speelt. Kobe moet tijdens de voetbalmatch zijn plaats afstaan aan Wim. Voor de schilder is dit een kans om zich te bewijzen op de grasmat. Hij krijgt ook in de kantine goed nieuws. Mieke gaat solliciteren in het ziekenhuis. Bart wil de aanwervingsgesprekken voor de extra verkoper bijwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten