zaterdag 7 maart 2015

Deze week in Familie!

Maandag 9 maart 2015
Bij VDB doet Peter zijn uiterste best om de gemoederen te bedaren. Ondertussen blijft de ongerustheid binnen de familie toenemen. Véronique krijgt slecht nieuws van de bank. Guido en Emma brengen hun plan in uitvoering, tot grote verontrusting van Frank. Linda wil dat Jan een gesprek met zijn moeder aangaat.

Dinsdag 10 maart 2015
Véronique probeert een reddingsplan voor de bank op te stellen. Ondertussen overweegt ze de achtervolging van June in te zetten. Frank wordt steeds ongeduldiger en beweert dat Guido Emma heeft ontvoerd. Arno heeft een grote verrassing in petto voor zijn gezin en ook Thomas wil Stefanie verrassen.

Woensdag 11 maart 2015
Véronique denkt een manier gevonden te hebben om June te traceren. Op die manier hoopt ze haar doen en laten te volgen. Het reddingsplan voor Vero Bello blijkt onvoldoende te zijn. Bovendien is de situatie veel ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. Frank schakelt de politie in om Emma terug te vinden en ook Anna bemoeit zich met de zaak. Benny wil weten wat er tijdens de dronken nacht met Bart is gebeurd.

Donderdag 12 maart 2015
Anna heeft een goed gesprek met Frank. Zij is ervan overtuigd dat hij Emma zal verliezen wanneer hij voet bij stuk houdt. Zjef gedraagt zich bijzonder prikkelbaar en ook zijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Liesbeth maakt zich zorgen en bespreekt de situatie met Rudi. Liesbeth brengt alles in gereedheid voor de komst van Arno's vriendin Estée.

Vrijdag 13 maart 2015
Véronique neemt Marie-Rose in vertrouwen over de financiële problemen van Vero Bello. Ze wil koste wat het kost onder het juk van June vandaan en besluit door te gaan met haar plan om Junes doen en laten in kaart te brengen. De familie Coppens-Pauwels maakt kennis met Estée, maar de avond verloopt niet voor iedereen even vlot. Liesbeth licht Trudy in over wat er zich tussen Bart en Benny heeft afgespeeld.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!
Maandag 9 maart 2015
Christel houdt bij Trudy een pleidooi om zich aan de afspraken te houden en Louise terug te brengen naar Peter. Deze laatste is in alle staten en denkt er aan de politie in te schakelen. Linda en Jan krijgen een nieuwe opdracht van hun relatietherapeut. Het zit Mieke hoog dat ze drie maanden opzeg moet doen van de OCMW-voorzitter. Dimi heeft fysiek last van zijn dieet. Rudy stelt Wim aan de voetbalploeg voor als de nieuwe voorzitter.

Dinsdag 10 maart 2015
Yasmine wil de ex van Sonja confronteren met de bewijzen van zijn zwartwerk. Peter informeert bij politiecommissaris De Vos of er al een spoor is van Latour en vertelt er meteen bij dat Christel terug is opgedoken. Sinds Dimi op dieet is, heeft hij last van humeurigheid en kibbelt hij voortdurend met Rita. De cafébaas krijgt net nu een nieuw voorstel van de gemeente. Marie-Rose heeft er geen probleem mee dat Mathias morgen al naar Bulgarije reist om de boot te verkopen, maar Veronique ziet de plotse trip helemaal anders.

Woensdag 11 maart 2015
Mieke vertrouwt Rudy voor geen haar en zeker niet sinds hij ervoor gezorgd heeft dat ze haar opzegtermijn bij het OCMW niet moet uitdoen. Ze dringt dan ook bij Wim aan om de werken bij Rudy op papier te zetten. Linda ziet het niet meer zitten om de relatietherapie verder te zetten. Veronique slaagt er in Marie-Rose te doen twijfelen aan de oprechtheid van Mathias. Dimi wint het juridisch advies van Yasmine in in verband met de onteigening. Rob wordt er bloednerveus van dat Bart geen enkele kandidaat-verkoper geschikt vindt.

Donderdag 12 maart 2015
Kobe voelt er zich slecht bij dat hij aan zijn ploegmaten heeft moeten vertellen dat hij seropositief is. Evy en Leen hebben met hun kotgenoot te doen en besluiten zich op een subtiele manier over hem te ontfermen. Dimi nodigt Lien uit om samen naar de operette te gaan. Op het pleintje loopt een basketbalmatch uit de hand en Pierrot raakt betrokken in het gevecht. Bert zorgt er voor dat iedereen bij Van den Bossche Electronics weet dat Christel terug is.

Vrijdag 13 maart 2015
Jan is in een opvallend vrolijke en galante bui en dat bevalt Linda wel. Evy begrijpt niet wat Pierrot verloren heeft op het pleintje, zeker niet na de vechtpartij van gisteren. Véronique hoort de kleine Louise uit over Christel. Het afspraakje van Hanneke en Lidewei met hun chatvriendje neemt een onverwachte wending. Wim, Gaston en Mieke starten met het opknappen van de oude meubelen van Rudy.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten