zaterdag 21 maart 2015

Deze week in Familie!

Maandag 23 maart 2015
June en Véronique bezegelen hun koude oorlog. Peter en de rest van de familie krijgen ondertussen belangrijk nieuws te horen. Tussen Zjef en Rudi komt het tot een pijnlijke confrontatie. Peter en Mathias proberen te achterhalen wat er aan de hand is met Marie-Rose.

Dinsdag 24 maart 2015
Maarten slaat een interessante jobaanbieding af en doet daarmee vele wenkbrauwen fronsen. De familie maakt zich steeds meer zorgen over het gedrag van Marie-Rose. Jan en Linda besluiten in te grijpen. Rudi stelt Zjef voor een ultimatum.

Woensdag 25 maart 2015
Patrick zet zijn eerste stappen in de wondere wereld van Facebook. Maarten heeft zijn zinnen gezet op een job bij de geheime dienst. Mathias confronteert Marie-Rose met verontrustend nieuws. Liesbeth heeft het moeilijk om haar werk in de Foodbar uit handen te geven.

Donderdag 26 maart 2015
De situatie tussen Marie-Rose en Mathias escaleert. Rudi kan niet langer aanzien hoe Zjef zich de dieperik in werkt. Patrick verdiept zich verder in Facebook en is niet van de computer weg te slaan. Maarten krijgt onverwacht nieuws.

Vrijdag 27 maart 2015
Zjef scheurt zich verder af van zijn omgeving. Maarten bijt zich ondertussen vast in een nieuwe, spannende missie. Na Patrick maakt ook Agnes kennis met de internettaal. Trudy is overwerkt en maakt een cruciale fout in de Foodbar. Marie-Rose heeft Mathias iets op te biechten.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!
Maandag 23 maart 2015
Evy is in de wolken omdat Pierrot aan Valentijn heeft gedacht. Ook Lien is in een romantische bui en ze versiert het café van Dimi met kaarsjes. Mathias bewijst dat hij een echte romanticus is en hij behandelt Marie-Rose als een prinses. Toch is het Rob die de grootste verrassing in petto heeft. In het ziekenhuis moeten Leen en Paul twee verliefden bevrijden die worstelen met een beugel.

Dinsdag 24 maart 2015
Els geeft Rob niet het antwoord waarop hij vurig hoopt. Louise, Dieuwke en Cedric zijn jarig en krijgen elk hun feestje. Marie-Rose heeft Trudy uitgenodigd en daar heeft vooral Véronique het moeilijk mee. Jan probeert het goed te maken dat hij zaterdag Valentijn is vergeten. Mieke krijgt het zwaar te verduren tijdens haar eerste werkdag op de spoedafdeling, maar ze heeft geen spijt van haar beslissing.

Woensdag 25 maart 2015
Rob voelt zich verloren sinds Els met haar dochtertje is weggegaan. Haar telefoontje komt dan ook geen seconde te vroeg. Hoewel ze hem verzekert van haar liefde, kan ze niet al zijn vragen beantwoorden. Christel stelt Trudy voor om bij haar in te trekken. Jan is onzeker omdat hij problemen tussen de lakens ondervindt. Rudy voelt zich verraden door Wim en hij weigert te betalen voor de schilderwerken. Lien krijgt twee keer groot nieuws.

Donderdag 26 maart 2015
Sinds het telefoontje van de notaris heeft het leven van Lien een totaal nieuwe wending genomen. Véronique is er niet over te spreken dat de collectie van Mario nog niet klaar is en ze jaagt hem op in het bijzijn van een klant. Voor Mario is dit het zoveelste bewijs dat zijn vrouw nooit zal veranderen en hij ergert zich blauw. Jan vreest dat hij terug problemen heeft met zijn prostaat en hij consulteert stiekem dokter Jacobs.

Vrijdag 27 maart 2015
Marie-Rose weet dat Mario ongelukkig is in zijn huwelijk en ze geeft haar schoonzoon de raad om te praten. Zijn poging om Véronique wakker te schudden, loopt echter met een sisser af. Hij gaat stoom afblazen in het café van Dimi, waar Trudy toevallig aanwezig is. Rita neemt vrijaf om bij Rob op bezoek te gaan. Rob wacht vol ongeduld op nieuws van Els. Pierrot gaat op zoek naar het huis van Nico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten