zaterdag 14 maart 2015

Deze week in Familie!

Maandag 16 maart 2015
Rudi is ongerust wanneer Zjef de hele nacht wegblijft. Marie-Rose wil Véronique financieel uit de nood helpen en doet haar een voorstel. Ook Estée verrast Arno met een voorstel. Jan is jarig en dat wordt gevierd. Peter wil van zijn bodyguard af, maar loopt volgens Faroud nog steeds gevaar.

Dinsdag 17 maart 2015
Hoewel Zjef zich nog steeds vreemd gedraagt, krijgt hij een mooie kans aangeboden door Peter en Liesbeth. Marie-Rose heeft een geheimzinnige afspraak en roept zo argwaan op bij Mathias. Véronique volgt Junes doen en laten op de voet. Bart wil Liesbeth en Benny uitnodigen voor een etentje, maar dat idee valt niet bij iedereen in goede aarde.

Woensdag 18 maart 2015
Liesbeth maakt zich zorgen wanneer Zjef plots verdwijnt tussen twee shifts in de Foodbar. Rudi vindt dat het zo niet langer kan en stelt hem voor een ultimatum. Marie-Rose gaat voor de tweede dag op rij op stap. Véronique komt tot een onthutsende vaststelling tijdens de achtervolging van June.

Donderdag 19 maart 2015
Zjef is de pedalen helemaal kwijt en maakt zijn problemen alsmaar groter. Wanneer Marie-Rose opnieuw een hele dag op pad trekt, besluit Mathias op haar tablet te zoeken naar antwoorden. Véronique is opgelucht nu ze eindelijk een middel heeft om June onder te druk te zetten. Liesbeth nodigt Trudy en Bart uit voor een etentje.

Vrijdag 20 maart 2015
Zjef trekt alle aandacht naar zich toe en geniet er met volle teugen van. Rudi vermoedt echter dat hij niet helemaal eerlijk is tegenover zijn omgeving. Faroud heeft Véronique en Peter geen goed nieuws te melden. Véronique zelf gaat ondertussen de confrontatie aan met June. Trudy wil Liesbeth vervangen in de Foodbar, maar Peter vreest dat zijn ex te veel hooi op haar vork neemt.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!
Maandag 16 maart 2015
Linda en Jan worden midden in de nacht wakker van de rook die uit de keuken komt en kunnen nog net op tijd een grote ramp vermijden. Hanneke en Lidewei zijn zeer te spreken over de foto's die van hen gemaakt zijn. Trudy vergezelt Christel naar haar afspraak bij de oncoloog. Mathias is terug van zijn zakenreis naar Bulgarije. Trudy doet een schokkende ontdekking.

Dinsdag 17 maart 2015
Trudy keert totaal van streek terug van het appartement van Christel. Els kan het niet plaatsen, tot ze hoort wie er bij Christel zat. Maarten ziet het niet zitten om de herstellingswerken in de keuken uit eigen zak te betalen, maar Jan en Linda weigeren de brandverzekering aan te spreken. Marie-Rose wijst er Mathias op dat hij veranderd is sinds hij problemen heeft op de scheepswerf. Gaston en Mieke vinden oude papieren in een kastje dat ze moeten opknappen.

Woensdag 18 maart 2015
Mieke en Wim bespreken het testament dat gevonden is in het kastje. Wim twijfelt of hij voetbaltrainer Rudy op de hoogte moet brengen. Pierrot gelooft niet dat Nico een slechte inborst heeft, maar hij krijgt hem niet te spreken. Malika en Kenny treft hij wel op het pleintje. Véronique is van mening dat Latour haar broer wil raken via Trudy en dus is Louise niet veilig bij haar mama. Marie-Rose is het voor één keer met haar dochter eens.

Donderdag 19 maart 2015
Trudy vindt dat Peter niet het recht heeft om te bepalen met wie ze al dan niet mag omgaan. Jan werkt Linda op de zenuwen. Rob wil dat zijn eerste Valentijn met Els een onvergetelijke ervaring wordt en hij betrekt Trudy en Suzy in zijn grootse plannen. Wim ziet er tegenop om Rudy te vertellen dat er een testament in het kastje van zijn tante is gevonden. Dimi stelt Lien voor om met Valentijn samen op restaurant te gaan.

Vrijdag 20 maart 2015
Evy voelt zich verwaarloosd door Pierrot. Omdat het ene plezier het andere waard is, vraagt Rudy aan Wim om het gevonden testament van zijn tante te laten verdwijnen. Rob moet zijn plannen voor Valentijn wijzigen. De transportfirma van Mathias heeft de verkeerde stoffen geleverd. Voor Véronique is dit de spreekwoordelijke druppel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten