zaterdag 28 maart 2015

Deze week in Familie!

Maandag 30 maart 2015
Trudy heeft het hele weekend gewerkt aan de administratie van de Foodbar. Bart vindt dat ze hulp moet zoeken. Mathias spoort Marie-Rose aan om haar geheim op te biechten aan Peter en Véronique. Zjef reageert emotioneel wanneer de gemoederen weer eens oplopen...

Dinsdag 31 maart 2015
Zjef heeft de nacht doorgebracht in de Foodbar en probeert dat angstvallig geheim te houden. Rudi vraagt Evy om een oogje in het zeil te houden. Trudy heeft een grote fout gemaakt in de Foodbar, waardoor Liesbeth wil dat ze hulp zoekt. De financiële problemen van Marie-Rose leiden tot een fikse ruzie tussen Peter en Véronique.

Woensdag 1 april 2015
Thomas is woedend wanneer hij Zjef 's ochtends in de Foodbar aantreft. Hij dreigt met ontslag. Benny stelt zich bij Peter kandidaat om Trudy te helpen in de Foodbar. Agnes wordt helemaal opgeslorpt door Facebook.

Donderdag 2 april 2015
Trudy en Zjef krijgen een interim-werkkracht in de Foodbar. Evy wil Zjef helpen, maar dat lijkt hopeloos. Maarten gaat steeds verder in zijn undercoverwerk. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar financiële situatie.

Vrijdag 3 april 2015
Zjef wordt hard aangepakt en valt gewond de Foodbar binnen. Rudi is jarig, maar Véronique lijkt zijn verjaardag helemaal vergeten te zijn. Leen voelt dat Maarten iets voor haar verborgen houdt. Véronique wordt emotioneel wanneer ze ziet hoe goed Louise en Cédric het met elkaar kunnen vinden.


Elke werkdag rond 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouders seizoen.
Maandag 30 maart 2015
Veronique en Peter zijn er niet over te spreken dat Mario en Trudy samen uren op café hebben gezeten. Marie-Rose begrijpt echt niet dat haar kinderen over zo'n futiliteit problemen maken. Trudy en Rita maken mekaar verwijten met Rob als ongemakkelijke getuige. Dimi heeft geen inspiratie voor de volgende Last Friday en hij besluit raad te vragen aan Lien. Maarten schrikt wanneer hij de factuur voor het schilderen van de keuken in handen krijgt. Mathias doet Mario een aanlokkelijk voorstel.

Dinsdag 31 maart 2015
Brenda en Bart vertrekken voor het weekend naar Amsterdam. Hanneke ziet zo haar kans om een afspraakje te maken met haar chatvriendje Tompoes. Dat draait echter heel anders uit dan ze verwacht had. Mario heeft besloten om Mathias te vergezellen op zijn trip naar Bulgarije. Trudy tut zich op om met Christel naar een sjieke party te gaan.

Woensdag 1 april 2015
Rob verheugt zich op de terugkeer van Els en Dieuwke en hij smeedt plannen voor een feestelijke verwelkoming. Ook Trudy en Louise dragen hun steentje bij. Het weekendje Amsterdam heeft Brenda en vooral Bart deugd gedaan. Hij bruist terug van de energie bij Van den Bossche Electronics. De politie noteert de verklaring van Hanneke na de uit de hand gelopen date.

Donderdag 2 april 2015
Het telefoontje van Els blijft door het hoofd van Rob spoken. Peter en Trudy kunnen hem niet echt geruststellen. Veronique is niet te spreken over de afwerking van de confectielijn, maar nog minder over het feit dat Mario geen inspiratie heeft. Haar kritiek en gezaag werken ferm op zijn zenuwen. Hij gaat stoom afblazen in het café van Dimi, waar hij een leuke vrouw ontmoet. Mieke wordt in het ziekenhuis bedreigd door een verwarde patiënt.

Vrijdag 3 april 2015
Suzy heeft de handen overvol nu Els langer in het buitenland blijft, maar ze kan niet op begrip van Veronique rekenen. Trudy en Christel zijn uitgenodigd op een trendy feestje en ze gaan samen shoppen. Dimi roept de hulp in van Lien voor de organisatie van de culinaire quiz. Bert is jaloers omdat Peter complimentjes krijgt met zijn pak.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten