zaterdag 16 mei 2015

Deze week in Familie!

Maandag 18 mei 2015
Liesbeth schaamt zich omdat ze gelogen heeft tegen Benny. Rudi en Gunther zijn klaar om aan hun wedstrijd te beginnen. Ze willen in één week tijd zo veel mogelijk ontwerpen maken. Rudi wil absoluut winnen, maar is bang voor zijn concurrent. Trudy wil meer weten over FreEco en spreekt af met Hannes. Freddy daagt Agnes uit. Mieke en Leen bereiden de verjaardag van Bart voor.


Dinsdag 19 mei 2015

Het contrast tussen Rudi en Gunther is groot. De ene werkt ijveriger dan ooit, terwijl de andere de rust zelve is. Louise maakt indruk op Bart en Trudy met haar inzicht in de ecologie. Tussen Patrick en Agnes komt er een haar in de boter te zitten.


Woensdag 20 mei 2015

Rudi blijft worstelen met de wedstrijd. Hannes sluit Louise weer in de armen en geeft haar de opdracht een groot cosmeticabedrijf aan te klagen omdat zij nog altijd testen uitvoeren op dieren. Liesbeth wil een gesprek aangaan met Ben. Trudy is in de wolken wanneer ze hoort wat Mieke en Leen allemaal van plan zijn voor Barts verrassingsfeestje.


Donderdag 21 mei 2015

Evy maakt zich zorgen over het verloop van de competitie tussen Gunther en Rudi. Ze vreest dat er snel ruzie van zal komen. Freddy krijgt te horen dat Delphine ontslagen wordt uit de instelling. Hij hoopt dat de burgemeester rekening zal houden met zijn petitie. June wil weten wat Véronique van plan is nadat ze haar presentatiemap voor de Foodbar heeft gevonden.


Vrijdag 22 mei 2015

June chanteert Véronique om te vermijden dat ze zich gaat bezighouden met de Foodbar. Ze zadelt haar ook op met een zwaar dossier. Véronique besluit om op Vero Bello te blijven overnachten. Gunther en Rudi bekijken elkaars ontwerpen.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!
Maandag 18 mei 2015
Xavier Latour zet ingenieur Geert Vanloo onder druk om snel met het prototype van de batterij naar buiten te komen, zodat de poppen aan het dansen kunnen gaan. Trudy maakt zich zorgen omdat Christel niets van zich laat horen. Leen vertelt tegen haar zus dat Paul alle symptomen van verliefdheid heeft. Mieke probeert haar zus op andere gedachten te brengen, maar ze zwijgt wel over de spanning tussen haar en Paul. Yasmine neemt Wim in vertrouwen over haar relationele problemen.


Dinsdag 19 mei 2015

Véronique overweegt om de samenwerking met haar moeder te stoppen. In tegenstelling tot Wim valt het Gaston op dat Mieke veranderd is sinds ze in het ziekenhuis werkt en hij spreekt haar hierover aan. Peter volgt de raad van zijn moeder op en hij stelt Trudy voor om over hun relatie te praten. Bert schept er plezier in om Yasmine te vernederen en te kleineren. Leen laat Paul verstaan dat ze bij hem wil intrekken.


Woensdag 20 mei 2015

De blik van Peter heeft Trudy duidelijk gemaakt dat hun relatie definitief voorbij is en ze zit in zak en as. Christel en Sebastien besluiten haar op te beuren met 'vitaminen'. Bert confronteert Yasmine met haar leugens en haar stiekeme gesprekken met Wim. Leen en Paul vertellen haar kotgenoten, haar ouders en Mieke dat ze gaan samenwonen.


Donderdag 21 mei 2015

In het café van Dimi is het tot een pijnlijke scène gekomen tussen Peter en Trudy. Voor haar is het nu wel duidelijk dat haar huwelijk niet meer te redden is en ze wil meer pepmiddelen om haar ellende te vergeten. Peter kan het incident evenmin van zich afzetten en het wordt nog erger wanneer Trudy met de politie zijn kantoor binnenstormt. Leen verhuist haar cursussen en andere spulletjes naar de woning van Paul. Pierrot wil terug een free podium organiseren om Nico en Sasha duidelijk te maken dat hij zich door niemand laat afschrikken.


Vrijdag 22 mei 2015

Pierrot en Evy maken zich zorgen over de lelijke hoest van Kobe en ze ondernemen actie om er zeker van te zijn dat hij naar de dokter gaat. Bert is van mening dat Peter met alles behalve zijn bedrijf bezig is en hij probeert Bart op te stoken tegen zijn neef. Trudy zit in zak en as omdat Louise de hele week bij Peter blijft en ze grijpt opnieuw naar de drugs om haar ellende te vergeten. Marie-Rose krijgt ondertussen het bezoek van een sociaal assistente, die de situatie van Louise komt bekijken. Brenda en Bart genieten van een rustig avondje thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten