zaterdag 23 mei 2015

Deze week in Familie!

Maandag 25 mei 2015
Delphine komt oog in oog te staan met Louise. Rudi geeft het atelier bij Fashion een make-over. Het geheim dat Mieke en Leen met zich meedragen begint steeds zwaarder te wegen. Cédric en Louise trekken ten strijde tegen Galmego.

Dinsdag 26 mei 2015
Delphine raapt al haar moed bij elkaar om een belangrijke stap te zetten. Tussen Mathias en Véronique breekt een moeilijke strijd los.Trudy voelt zich uitgesloten door Mieke en Leen. De leden van FreEco tonen meer dan gewone interesse in de Van den Bossches. De politie klopt aan bij Louise en Cédric.

Woensdag 27 mei 2015
June gooit haar charmes in de strijd om een handlanger te strikken in haar strijd tegen Peter. Liesbeth besluit terug naar Reading te vertrekken, waar haar wereld verder op zijn kop wordt gezet. Rudi is Gunther dankbaar omdat hij wat werk van hem overneemt. Een confrontatie met Véronique moet hij echter zelf beslechten. Delphine staat op het punt om te breken.

Donderdag 28 mei 2015
Louise haalt zich de woede van FreEco op de hals. Trudy confronteert Bart met haar twijfels, wat zijn vertrek naar het congres er niet makkelijker op maakt. June gooit alles in de strijd om Stan voor haar kar te spannen. In Reading doen Liesbeth en Ben hun uiterste best om de plooien glad te strijken.

Vrijdag 29 mei 2015
Bij Benny en Stefanie staan de zenuwen strak gespannen. In Reading drukt Ben ondertussen zijn bewondering voor Liesbeth uit. Rudi en Gunther onthullen het resultaat van hun harde werk aan elkaar.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen van Familie!

Maandag 25 mei 2015
Het feestje van Trudy, Sebastien en Christel wordt verstoord door het bezoek van de sociaal assistente. Trudy zet een grote mond op, maar toch is ze bang dat ze haar dochter zal verliezen. Kobe confronteert Evy en Pierrot met de schriftvervalsing en hij eist dat ze zich met hun eigen zaken bemoeien. Wim moet er nog aan wennen dat Mieke geregeld nachtdienst heeft. Bart krijgt op kantoor het bezoek van cafébaas Dimi.

Dinsdag 26 mei 2015
Rita heeft het café wat vroeger gesloten om bij haar ex-man Rob op bezoek te gaan en bij te babbelen over Pierrot en Els. Peter deelt met zijn moeder zijn twijfels over een eventuele rechtszaak om het hoederecht over Louise. Shirley is woest omdat haar verlofaanvraag geweigerd is en ze maakt Rob harde verwijten. In Bulgarije ligt de productie van de prêt-à-porter stil.

Woensdag 27 mei 2015
Na een pittige discussie met Véronique en Mario zit er voor Marie-Rose niets anders op dan zelf de problemen in Bulgarije te gaan oplossen. Gelukkig wil Mathias haar vergezellen. Wim zit er mee dat hij Mieke de laatste tijd niet mag aanraken. Rob wil de herinneringen aan Els wissen en hij geeft Wim carte blanche om zijn woonkamer te renoveren.

Donderdag 28 mei 2015
Het valt Gaston op dat Mieke zich steeds vaker aan haar man ergert. Véronique doet geheimzinnig over de ontwerper die ze geëngageerd heeft. Mario kan hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en hij probeert de computer van Véronique te kraken. Bart zit er mee dat hij en Brenda zelfs in het weekend opgeslorpt worden door hun werk, waardoor hun kinderen niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vrijdag 29 mei 2015
Mario denkt te weten wie zijn collega-ontwerper is en hij wil hierover een hartig woordje wisselen met Véronique. Voor het eerst sinds een tijdje hangt er bij Mieke en Wim romantiek in de lucht. Trudy is bang dat Peter hun dochtertje niet terug zal brengen. Hanneke is teleurgesteld en boos wanneer het uitje naar de zee in het water valt. Marie-Rose en Mathias vertrekken naar Bulgarije om uit te zoeken wat nu precies de problemen in de fabriek zijn. Tijdens het onderzoek van verpleegster Morgane valt Leen het kantoor van Paul binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten