zaterdag 9 mei 2015

Deze week in Familie!

Maandag 11 mei 2015
Stefanie en Thomas keren terug uit Schotland terwijl Peter vertrekt richting Griekenland. Louise bereidt haar spreekbeurt voor en zoekt contact met een radicale organisatie die zich onder andere inzet voor dierenwelzijn: FreEco. Freddy krijgt op Facebook harde beschuldigingen naar het hoofd geslingerd. Agnes ontkent iets met de zaak te maken te hebben. Gunther gaat aan de slag bij Fashion.

Dinsdag 12 mei 2015
Freddy bedreigt Agnes, maar dat heeft niet het gewenste effect. Louise maakt een afspraak met Mirthe van FreEco. Ondertussen verdiept ze zich in bioproducten en ontdekt ze zo dat Mathias vorig jaar valse bioproducten heeft geleverd. Marie-Rose maakt zich zorgen over de manier waarop haar kleindochter zich in het eco-verhaal stort. June neemt contact op met Stan Lauwers. Benny trekt naar Reading om Liesbeth te verrassen.

Woensdag 13 mei 2015
Patrick vermoedt dat Agnes de gevel van Freddy heeft beklad, maar zij ontkent alles. Benny komt aan in Reading en stelt vast dat Liesbeth niet op haar kamer is. Mieke, Jan en Zjef gaan voor het eerst samen joggen. Trudy is bang dat Louise zich zal willen aansluiten bij FreEco.

Donderdag 14 mei 2015
Benny vindt dat Liesbeth veranderd is. Zijzelf denkt daar echter anders over. Rudi ergert zich verschrikkelijk aan de aanwezigheid van Gunther, zelfs op een vrije dag. Jan heeft veel last van spierpijn de dag na zijn eerste loopsessie. Louise is helemaal in de ban van FreEco. Trudy wil graag kennismaken met de mensen achter deze organisatie.

Vrijdag 15 mei 2015
Louise excuseert zich bij Agnes. Trudy heeft het moeilijker om zich over het verleden te zetten. Agnes krijgt vervelend nieuws te horen van Delphine. De passage van Benny in Reading is geen onverdeeld succes. Ben heeft een bijzondere vraag voor Liesbeth. Rudi en Gunther wagen zich aan een wedstrijdje.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een nieuw seizoen!

Maandag 11 mei 2015
Pierrot is zenuwachtig voor het free podium dat vanavond doorgaat in het café van Dimi. De presentatrice daarentegen heeft geen stress, hoewel ze haar bindteksten nog moet maken. Op het laatste moment komt er nog een extra naam op de affiche. Trudy polst bij Christel of ze met Louise bij haar kan intrekken. Anna en Albert geven Linda een emotioneel geladen geschenk.

Dinsdag 12 mei 2015
Tijdens het free podium zijn er gevechten uitgebroken. De ravage in Dimi's café is groot en hij is in alle staten. Pierrot kampt als organisator van het optreden met een schuldgevoel. Hij vindt van zichzelf dat hij een slechte sociaal werker is, want in plaats van conflicten op te lossen maakt hij er nieuwe bij. Bart en Brenda maken vandaag bewust tijd voor hun kinderen, maar het is vergeefse moeite. Ze slagen er niet in de aandacht van Jelle en Hanneke vast te houden. Trudy voelt aan dat Rob van Peter de opdracht heeft gekregen om haar in het oog te houden en ze overweegt om in een aparthotel in te trekken.

Woensdag 13 mei 2015
Peter vermoedt dat Trudy een nieuwe relatie heeft en daarom met Louise naar een aparthotel verhuist. Pierrot volgt de raad van Evy op en probeert te achterhalen wat er nu eigenlijk speelt tussen Nico en Sasha. Anna en Albert zijn van plan hun serviceflat op te geven om zich definitief in Benidorm te vestigen. Peter wordt in zijn kantoor verrast door een journalist, die getipt is over de technologische innovatie waarmee Van den Bossche Electronics bezig is.

Donderdag 14 mei 2015
Peter vertelt aan zijn moeder dat een verzoening met Trudy niet meer mogelijk is. Anna en Albert ruimen hun serviceflat op, want ze keren morgen al naar Benidorm terug. Jan wil hen een passend afscheid geven en samen met Peter probeert hij nog een feestje te organiseren. Gaston vindt dat Pierrot een krachtig signaal moet geven aan de bendes van Nico en Sasha door snel een nieuw initiatief te organiseren. Een zwangere vrouw wordt op de spoedafdeling opgenomen na een verkeersongeval. Mieke moet dokter Paul assisteren en ze doet dat schitterend.

Vrijdag 15 mei 2015
Anna en Albert genieten van het feestje met de familie dat Jan en Peter in allerijl in mekaar hebben gebokst. Yasmine heeft niet het gevoel dat Bert hun relatie nog serieus neemt. Haar bezorgdheid is voor hem aanleiding voor een gemene woede-uitbarsting. Leen vindt het vreemd dat Paul zo aanhankelijk doet en ze praat met Mieke over haar twijfels. Linda gaat aan de slag in het ziekenhuis. Maarten probeert een aprilgrap uit te halen met zijn broertje Guido.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten