zaterdag 2 mei 2015

Deze week in Familie!

Maandag 4 mei 2015
Peter ergert zich verschrikkelijk aan de voortdurende confrontatie met June. Delphine wordt het slachtoffer van verregaande pesterijen. Patrick looft een beloning uit voor wie de dader kent en ook Agnes is vastbesloten om de schuldige op te sporen. Liesbeth is in de wolken na haar weekend in Bath.

Dinsdag 5 mei 2015
Thomas heeft een verrassing voor Stefanie. Maarten blijft ondanks alle tegenkanting bij de beslissing die hij heeft genomen. Peter wil zich verdiepen in de impact van kledij op de ecologische voetafdruk. Een onderzoek dat hij niet van achter zijn bureau bij Fashion voert. Liesbeth wil de Foodbar internationale allure geven.

Woensdag 6 mei 2015
Agnes plaatst Jan voor een voldongen feit. Peter laat de dagelijkse leiding van VDB over aan Thomas en Mathias. Hij vertelt hen dat hij het productieproces van Fashion van A tot Z onder de loep wil nemen. Benny overweegt een verrassingsbezoek aan Liesbeth. Thomas heeft Stefanie iets op te biechten.

Donderdag 7 mei 2015
De citytrip van Thomas en Stefanie belooft er één te worden om nooit meer te vergeten. Agnes plaatst Arno voor een dilemma. Leen vindt dat haar vader iets moet doen aan zijn cholesterol, maar die ziet een verandering van zijn eetgewoonten helemaal niet zitten.

Vrijdag 8 mei 2015
Peter vertelt Louise waarom hij naar Griekenland gaat. Jan werkt tegen zijn zin aan een gezondere levensstijl om zijn cholesterol te verlagen. Liesbeth en Ben brengen opnieuw meer tijd met elkaar door. Benny krijgt ook verlof om zijn vrouw in Reading te verrassen. Agnes lanceert een gemene roddel over Freddy.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!
Maandag 4 mei 2015
Trudy haat zichzelf omdat ze de balletvoorstelling van haar dochtertje heeft gemist en ze mag er niet aan denken dat Peter dit te weten komt. Gaston heeft groot nieuws dat hij meteen met Pierrot deelt. Brenda vindt dat ze meer tijd met haar puberdochter moet doorbrengen en ze plant een uitje met hun tweetjes. Pierrot vraagt aan Malika om op te treden tijdens het free podium.

Dinsdag 5 mei 2015
Brenda wil met Hanneke naar de film gaan, maar zij heeft alweer afgesproken met Lien. Wim krijgt fantastisch nieuws van de voetbaltrainer: hij mag een match spelen met de eerste ploeg. Cedric is jaloers omdat Louise meer aandacht krijgt van oma Marie-Rose. Trudy valt bijna door de mand wanneer Peter over de balletvoorstelling van hun dochtertje begint.

Woensdag 6 mei 2015
Marie-Rose brengt bij haar zoon verslag uit over haar zalige avond met Mathias, maar Peter zit met zijn gedachten bij Trudy. Hij snapt niet waarom ze dichtklapt telkens hij over de balletvoorstelling van hun dochtertje begint. Trudy zit hier ook mee en ze besluit te stoppen met feesten en fuiven. Wim zit onder de jeukende uitslag sinds hij zijn benen onthaard heeft. In het ziekenhuis kan Leen niet verstoppen dat ze jaloers is op verpleegster Morgane, maar ze draait wel de knop om wanneer haar neefje Jelle wordt binnengebracht. Peter krijgt een alarmerende telefoon.

Donderdag 7 mei 2015
Peter moet zijn afspraak met Julien Schoeters onderbreken door een telefoontje van de directrice van Louises school. Bart en Brenda hebben het allebei enorm druk op hun werk en ze beseffen dat de kans reëel is dat ze van hun kinderen vervreemden. Wim zit nog altijd onder de rode vlekken en ook Trudy is een wrak. Anna en Albert zijn enkele dagen op bezoek in Vlaanderen. Louise verklapt aan haar papa dat Trudy niet naar de première van de balletvoorstelling is geweest.

Vrijdag 8 mei 2015
Pierrot heeft de handen vol met de praktische organisatie van het free podium. Een presentatrice hoeft hij gelukkig niet te zoeken. Mario heeft geen zin in de zoveelste discussie over stoffen met Véronique en hij bouwt de woonkamer om tot atelier. Bart krijgt onder zijn voeten van Peter omdat hij Bert een bestelling heeft laten plaatsen. Linda vertelt aan Anna en Albert dat ze vanaf 1 april in het ziekenhuis aan de slag gaat. Peter vindt dat Trudy zichzelf niet meer is de laatste tijd en hij vraagt aan Rob om haar in het oog te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten