zaterdag 30 mei 2015

Deze week in Familie!

Maandag 1 juni 2015
Benny had zich de thuiskomst van Liesbeth anders voorgesteld en is niet erg blij met haar nieuwe look. Rudi vindt dat Zjef te veel tijd aan het lopen besteedt. Trudy en Stefanie hebben een goed gesprek met elkaar.

Dinsdag 2 juni 2015
Peter keert terug uit Griekenland en bekommert zich meteen om Louise. De geplande fotoshoot van Fashion moet vervroegd worden. Ondanks alles heerst er een gezonde sfeer op de werkvloer. Ben vindt Liesbeths businessplan voor de Foodbar. Hannes wil Louise spreken, maar wordt tegengehouden door Marie-Rose.

Woensdag 3 juni 2015
Rudi en Gunther worstelen zich door het werk voor de vervroegde lingerieshoot en werken een nachtje door. June doet wat Stan haar heeft opgedragen en probeert op een goed blaadje te staan bij de Van den Bossches. Marie-Rose beseft dat ze verkeerde conclusies heeft getrokken over Hannes. Benny mist Liesbeth.

Donderdag 4 juni 2015
Rudi en Gunther proberen de kalmte te bewaren terwijl ze de lingerieshoot voorbereiden, in tegenstelling tot Evy. Mieke en Leen krijgen onverwacht bezoek van Trudy. June stelt zich empathisch op naar Peter toe. Mirthe en Hannes geven Louise nog een kans bij FreEco, maar verbinden er wel een voorwaarde aan.

Vrijdag 5 juni 2015
Stan wil koste wat het kost verhinderen dat hij en June aan elkaar gelinkt kunnen worden. Hanne overweegt om haar project in Milaan af te blazen, maar Jelle moedigt haar aan om door te gaan. Benny heeft opnieuw een afspraak met Véronique.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!
Maandag 1 juni 2015
Wim en Kobe beginnen met de renovatie van Robs woonkamer. In Bulgarije komen Marie-Rose en Mathias er tijdens hun fabrieksbezoek achter dat er verschillende machines stuk zijn. Brenda en Bart plannen opnieuw een gezinsavondje. Mario is er nog altijd van overtuigd dat Jens Vermeer zijn collega wordt. Hij is dan ook verrast wanneer Veronique hem voorstelt aan Jennifer Verjans. Rob wordt op zakenreis naar Italië gestuurd.

Dinsdag 2 juni 2015
Bart kampt met een schuldgevoel omdat hij zijn kinderen niet de aandacht kan geven die ze nodig hebben. Xavier Latour is er niet over te spreken dat het beter gaat met Trudy en hij eist dat Christel actie onderneemt. De spanningen tussen Bert en Yasmine zijn nog lang niet van de baan. Kobe is nog altijd ziek, maar toch kost het Pierrot heel wat moeite om hem te overtuigen een dokter te raadplegen. Mario stelt zich vragen over de stressbestendigheid van zijn collega-ontwerper Jennifer Verjans.

Woensdag 3 juni 2015
Kobe is in het ziekenhuis opgenomen voor onderzoeken. Pierrot is er niet gerust in. Xavier Latour maakt Christel het verwijt dat ze soft is geworden door haar zwangerschap en dat terwijl ze er voor gezorgd heeft dat Trudy opnieuw drugs neemt. Véronique heeft er plezier in dat Mario jaloers is op het talent van zijn collega-ontwerper Jennifer. Marie-Rose blijft volhouden dat er verdachte dingen gebeuren in het textielatelier en ze besluit langer in Bulgarije te blijven.

Donderdag 4 juni 2015
Kobe wordt in het ziekenhuis getest op allergieën. In Bulgarije keren Marie-Rose en Kobe onaangekondigd terug naar het textielatelier met als doel te achterhalen wat er echt gaande is. Marie-Rose is overstuur door wat ze te zien krijgt. Trudy laat zich door Sebastien overhalen om samen drugs in te slaan. Bij Van den Bossche Electronics loopt Bart zichzelf voorbij.

Vrijdag 5 juni 2015
Peter is woest wanneer hij ontdekt dat Trudy hun dochtertje alleen heeft gelaten in het aparthotel. Kobe heeft besloten om naar Dominica terug te keren. Het doet Gaston plezier dat Wim eindelijk tijd maakt voor Mieke. In Bulgarije weigert Marie-Rose te gaan eten bij de directeur van het textielatelier. In haar ogen is hij een corrupte kerel. Brenda bereidt een gezellig avondje met haar gezinnetje voor, maar haar plan valt in duigen door één telefoontje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten