zaterdag 3 januari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 5 januari 2015
Benny, Patrick en Agnes stomen Arno klaar voor zijn eerste werkdag op school. Louise is ervan overtuigd dat ze Arno snel rond haar vinger zal kunnen winden. Faroud maakt zich klaar voor de laatste werkdag in zijn huidige functie. Het afscheid valt hem zwaar. Rudi ontfermt zich verder over Joppe en gaat met zijn moeder praten.

Dinsdag 6 januari 2015
Floor is de wanhoop nabij en raadpleegt June. Véronique maakt zich zorgen over de plannen van Peter met Fashion en de mogelijke gevolgen daarvan voor Vero Bello. Niko organiseert in de Jan & Alleman een feestje voor de verjaardag van Mieke. Arno treedt harder en kordater op tegen zijn leerlingen, en dan vooral tegen Louise.

Woensdag 7 januari 2015
Véronique is bang dat Floor zal breken. Tijdens een telefoongesprek met haar, slaat bij Thomas de paniek toe. Bart probeert Leen duidelijk te maken dat Faroud niet kan functioneren zonder actie in zijn job. Arno slaagt er niet in zijn leerlingen te betrekken bij de leerstof en krijgt goede raad van Patrick.

Donderdag 8 januari 2015
Guido verschijnt voor de jeugdrechter. Peter en co staan machteloos tegenover June en besluiten Véronique in te schakelen. June beraamt een volgende stap in haar masterplan. Faroud wil zich niet laten kennen en gaat met hernieuwde moed werken.

Vrijdag 9 januari 2015
Marie-Rose wil een verzoening tussen haar kinderen en voert een felle discussie met Véronique. Ook Peter heeft het zwaar. Hij vindt steun bij Mathias. Guido krijgt goed nieuws te horen. Liesbeth brengt Arno op een lumineus idee. June lijkt Véronique volledig in haar macht te hebben.


Elke werkdag na het nieuws van 13 uur kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen.


Hanneke is kwaad op haar moeder omdat ze niet naar de eindejaarsfuif mag en dat terwijl ze al vijftien is. In Benidorm maakt Albert een afspraakje met Yvonne en in Vlaanderen heeft Marie-Rose geheime ontmoetingen met Trudy. Véronique ruikt echter onraad en ze probeert meer te weten te komen van Suzy. Mieke vertelt haar vrienden uit Kazachstan het goede nieuws. Veerle neemt met een ijsje afscheid van haar vrienden.


Maandag 5 januari 2015
Bjorn maakt zich zorgen over de reactie van zijn zoontje Jurgen na het zien van zijn mama. Rita is er niet over te spreken dat Jan een televisie krijgt van Dimi. Véronique is van mening dat Trudy niet in het modehuis kan blijven werken nu ze Peter in de steek heeft gelaten. Jan probeert zich bij Shirley te verontschuldigen, maar zij heeft daar geen oren naar.

Dinsdag 6 januari 2015
Sinds Jan en Rita samenwonen, kibbelen ze onophoudelijk. Peter overweegt om Trudy te bellen, maar zijn zus raadt hem af om toenadering te zoeken. Veerle heeft een goed gesprek met haar moeder, vooral omdat zij zich met de euthanasie heeft verzoend. Trudy praat met Els en Rob over haar relationele problemen en angsten. Hanneke en haar vriendin Lidewei flirten virtueel. Mieke heeft de vluchtelingenfamilie uit Kazachstan uitgenodigd op de koffie.

Woensdag 7 januari 2015
Anna en Albert maken kennis met de nieuwe vriend van Marie-Rose wanneer ze haar gaan vertellen dat ze naar Benidorm reizen. Op de luchthaven wacht Anna een vervelende verrassing. Jan ergert zich mateloos aan zijn zus, maar toch overweegt hij niet om naar Linda terug te keren. Veerle en haar ouders hebben de strijdbijl begraven.

Donderdag 8 januari 2015
Veerle heeft beslist dat ze donderdag de euthanasie wil en ze geeft ook instructies voor de afscheidsplechtigheid. Voor Bjorn, haar ouders en haar vrienden is dit allemaal zeer moeilijk om verwerken. Trudy heeft een ernstig gesprek met Marie-Rose over haar toekomst bij het modehuis. In Benidorm kan Albertine het goed vinden met de al even levenslustige Yvonne. Véronique vermoedt dat haar moeder een geheim heeft. Yasmine heeft nieuws over de uitwijzing van Miekes vrienden uit Kazachstan.

Vrijdag 9 januari 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten