zaterdag 10 januari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 12 januari 2015
Farouds zoektocht naar een job verloopt moeizaam. Joppe ziet zijn grote droom in vervulling gaan wanneer Rudi hem voorstelt om tijdens een fotoshoot enkele professionele foto's te laten maken. Arno's voorstel om zelf een game te maken valt in de smaak bij zijn leerlingen. Thomas ontvangt een vreemde brief.

Dinsdag 13 januari 2015
Thomas wordt van het kastje naar de muur gestuurd wanneer hij meer uitleg probeert te krijgen over de onderzoeken die zijn vader heeft laten uitvoeren. Rita stelt zich kandidaat om een kindje op te vangen via Xelios. Niko moet kleur bekennen wanneer Jan hem officieel wil aanduiden als zijn opvolger in het café, mocht er hem iets overkomen. Arno gooit het lesgeven over een andere boeg na een gesprek met Louise.

Woensdag 14 januari 2015
Leen gaat tot het uiterste om een patiënt te redden, wat Faroud aan het denken zet. Rudi heeft Joppe geen goed nieuws te melden. Marie-Rose is teleurgesteld omdat Véronique haar broer niet wil helpen. Bij Fashion komen Trudy en Hanne met een schitterend idee op de proppen.

Donderdag 15 januari 2015
Faroud voelt zich slecht in zijn nieuwe job. Op de persconferentie bij VDB legt Peter een emotionele verklaring af. Door een verspreking van Jan dreigt Rita niet langer in aanmerking te komen om een kindje op te vangen via Xelios. Mieke neemt Linda in vertrouwen over Niko's toekomstplannen. Leen heeft verontrustend nieuws voor Thomas. Joppe heeft Rudi een bekentenis te doen.

Vrijdag 16 januari 2015
Rita is woedend omdat Jan Xelios heeft ingelicht over haar alcoholverslaving. Leen stelt Faroud voor om zijn oude job terug op te nemen. Niko gaat een moeilijk gesprek aan met Jan. Rudi neemt contact op met de ouders van Joppe, maar belandt zo in een echte nachtmerrie.


Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!

Maandag 12 januari 2015
Dimi wordt knettergek van het gekibbel tussen Rita en Jan. Véronique verplicht haar moeder om open kaart te spelen over de aandelen van Trudy. Yasmine belooft Mieke dat ze er alles aan zal doen om de uitwijzing van de Ludmilla en haar gezin tegen te houden. Bjorn heeft een goed gesprek met Maarten voordat hij naar het ziekenhuis gaat om de euthanasie van Veerle mee te maken.

Dinsdag 13 januari 2015
Véronique zet haar moeder onder druk om haar de helft van Trudy's aandelen te geven. Bjorn is na de euthanasie van Veerle bij Maarten blijven overnachten. Hanneke is in alle staten omdat ze een buis heeft. Ze weet dat ze niet naar de fuif zal mogen gaan en de verleiding is groot om de punten te vervalsen. Trudy stelt Peter voor om een regeling te treffen voor hun dochtertje. Véronique is in de wolken met het eerste groot rapport van haar zoontje.

Woensdag 14 januari 2015
Trudy voelt zich alleen nu Louise het weekend bij haar papa doorbrengt en ze gaat op bezoek bij Els en Rob. Alle vrienden van Veerle komen voor haar herdenkingsfeest samen in het café van Dimi. Bjorn gaat echter vroeg weg omdat hij bij zijn zoontje Jurgen wil zien. Hanneke kan alleen nog maar aan de fuif denken en ze past alvast de kleren die ze zal aantrekken.

Donderdag 15 januari 2015
Maarten wil niet dat Bjorn zich opsluit nu Veerle overleden is en hij neemt zijn vriend op sleeptouw. Brenda kan het niet laten om haar puberdochter uit te vragen over de fuif. Het aandelenpakket dat Trudy wil verkopen, zorgt voor grote spanningen tussen Véronique en haar moeder. Anna koopt in Benidorm haar kerstgeschenken. Shirley heeft alweer een vunzige mail gekregen van Jan. Voor haar is dit de spreekwoordelijke druppel en ze eist zijn ontslag.

Vrijdag 16 januari 2015
Peter en Rob geloven dat Jan de vunzige mail naar Shirley heeft gestuurd en ze maken meteen zijn ontslagbrief klaar. Hoewel de bewijzen tegen Jan zijn, gelooft Rita in de onschuld van haar broer en ze trekt naar Van den Bossche Electronics. Mieke wil met kerst een feestje voor Ludmilla en haar gezin organiseren en Els nodigt Trudy met haar dochtertje uit. Leen kan de dood van Veerle geen plaats geven. Anna volgt de raad van Albertine op en ze probeert Albert jaloers te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten