zaterdag 31 januari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 2 februari 2015
Faroud heeft Leen een bekentenis te doen. Thomas wordt gechanteerd door Andy en ziet zijn beloftevolle toekomst bij VDB aan een zijden draadje hangen. Rita krijgt een aanlokkelijk voorstel. Liesbeth raakt verwikkeld in een tweestrijd.

Dinsdag 3 februari 2015
Thomas wordt nog altijd onder druk gezet door Andy en raakt steeds meer geïsoleerd van een achterdochtige Stefanie. Niko doet een extra inspanning op het werk, maar betrekt Mieke onbewust bij de zaak. Rita's optreden op de cruise is een ongelofelijk succes, maar valt niet bij iedereen in goede aarde.

Woensdag 4 februari 2015
Stefanie stelt zich vragen over haar relatie met Thomas: hebben ze wel een toekomst samen? Ook de zwijgplicht die ze thuis opgelegd krijgt, valt haar zwaar. Liesbeth krijgt belangrijk nieuws. Niko heeft een verkwikkende dag op het werk en is daar erg dankbaar voor.

Donderdag 5 februari 2015
Leen besluit zich te verdiepen in Farouds achtergrond en cultuur. Op die manier hoopt ze hem beter te kunnen begrijpen. Daisy kan haar afgunst niet langer verbergen en gaat de confrontatie aan met Rita. Liesbeth heeft een goed gesprek met Stefanie. Thomas werkt zich steeds dieper in de problemen.

Vrijdag 6 februari 2015
Mathias komt een verdachte betaling op het spoor en legt Thomas op de rooster. Leen gaat op in de leefwereld van Faroud en krijgt nieuwe hoop. Benny is razend wanneer hij ontdekt dat Liesbeth belangrijk nieuws voor hem verborgen heeft gehouden. Niko weet met zichzelf geen blijf. Rita voelt zich alsmaar beter in haar rol als opvangmoeder voor Lientje.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!
Maandag 2 februari 2015
De familie staat klaar om met de bus naar Frankrijk te vertrekken. Trudy is pas op het laatste nippertje aanwezig, maar Jan ontbreekt zelfs op de afspraak. Maarten blijft thuis om voor Guido te zorgen. Bert, Shirley en Patrick zijn op post bij Van den Bossche Electronics. Maarten slaagt er niet in zijn boezemvriend Bjorn te overtuigen zijn studies te hervatten en hij roept de hulp in van Bjorns vader. In het buurthuis geeft Pierrot zijn eerste computerles.

Dinsdag 3 februari 2015
In Frankrijk maken de skiërs er een zalige dag van. De beginnelingen Mieke en Kobe volgen les. Jan zou dat ook moeten doen, maar hij wil zich absoluut bewijzen. Hij neemt zelfs de piste voor de gevorderden en verdwaalt. Trudy wil graag met het groepje van Peter mee, maar hij maakt haar zonder woorden duidelijk dat ze niet welkom is. Bij Van den Bossche Electronics polst Bert bij Shirley naar haar gevoelens voor Patrick.

Woensdag 4 februari 2015 - extra lange aflevering!
Anna is in de wolken omdat de familie herenigd is voor haar verjaardag. Bovendien zijn haar gebeden verhoord: Jan en Linda komen weer overeen. Albert krijgt echter een telefoontje dat de rust verstoort. Zijn jongste dochter Liesbeth - met wie hij al jaren geen contact heeft - is onderweg naar het hotel met haar nieuwe vriend Bruno en haar tienerdochter Gwendy. Anna wil niet dat het luidruchtige trio haar verjaardagsfeest verpest en ze eist dat Albert hen wegstuurt. Maar dat blijkt een onmogelijke opgave. Al snel krijgt de hele familie het op zijn heupen van de nieuwkomers.

Donderdag 5 februari 2015
In Frankrijk is iedereen opgelucht dat het goed afgelopen is voor Liesbeth. De Van den Bossches verlaten dan ook met een goed gevoel het skioord. Zeker Jan en Linda, want zij hebben besloten hun huwelijk een nieuwe kans te geven. Bij Van den Bossche Electronics laat Bert geen enkele kans onbenut om Patrick op te stoken tegen Peter. Maarten neemt Guido mee naar Dimi's café, maar verliest de tijd uit het oog.

Vrijdag 6 februari 2015
Brenda en Bart blikken met een goed gevoel terug op hun skivakantie. Ook Anna loopt over van geluk en ze bedankt Yvonne met een etentje. Yasmine en Pierrot gaan naar Maison Marie-Rose om het loonbeslag van Sonja te bespreken. Linda is blij dat Jan terug thuis is, maar ze blijft wel van mening dat hun relatieproblemen hiermee niet opgelost zijn. Dimi ontvangt een nieuwe brief van de gemeente over de onteigening van zijn café. Sinds de reddingsactie in Frankrijk heeft Leen weer zin om haar studies te hervatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten