zaterdag 17 januari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 19 januari 2015
Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten en zijn situatie zorgt voor pijnlijke confrontaties. Jan kan het nieuws over zijn overleden zoon Willem maar moeilijk verwerken en maakt zich grote zorgen. Thomas probeert rustig te blijven en krijgt steun uit onverwachte hoek. Véronique wil de afpersing door June verborgen houden voor Peter. Door een toevallige ontmoeting durft Niko opnieuw te dromen van een geschikte job.

Dinsdag 20 januari 2015
Rudi voelt zich verraden door Thomas en vreest voor zijn reputatie. Lientje brengt Rita en Anna dichter bij elkaar. Niko herleeft nu hij zicht heeft op een nieuwe, boeiende job. Louise bevindt zich in een netelige positie nu de ontevredenheid over de leerkracht wiskunde steeds groter wordt in haar klas. Thomas krijgt slecht nieuws te verwerken.

Woensdag 21 januari 2015
Stefanie maakt zich zorgen over Thomas, terwijl Jan bereid is alles te doen om zijn kleinzoon te helpen. June vindt dat Vero Bello handig gebruik kan maken van de situatie om Fashion een nieuwe klap toe te dienen. Agnes slaagt erin Delphine over te brengen naar een instelling dichter bij huis. Patrick is bang voor de reactie van de Van den Bossches.

Donderdag 22 januari 2015
Niko is zenuwachtig voor zijn eerste dag als straathoekwerker. Op het terrein ondervindt hij al snel dat het geen makkelijke opgave wordt om het vertrouwen van de mensen te winnen. Rita maakt haar verrassing voor Lientje concreet. Agnes wil naar Frankrijk om alles in gereedheid te brengen voor de overplaatsing van Delphine naar België. Peter heeft een verrassend aanbod voor Thomas. Leen maakt zich opnieuw zorgen over Faroud.

Vrijdag 23 januari 2015
Niko beleeft opnieuw een woelige dag op straat. Wanneer hij vechtende hangjongeren uit elkaar wil halen, keren zij zich als één blok tegen hem. Leen heeft nog altijd niets van Faroud gehoord en maakt zich zorgen. Rita bereidt zich voor op haar trip met Lientje, maar is bang voor de reactie van Jan. Emma en Guido zijn klaar voor een volgende stap.

Elke werkdag na het nieuws van 13h kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!
Maandag 19 januari 2015
Mieke heeft Ludmilla met haar gezin uitgenodigd om samen kerstavond door te brengen. Anna en Albert vieren met Yvonne en Marcel, en Trudy geniet met haar dochtertje van de vriendschap van Els en Rob. Ook Rita krijgt met de hulp van Dimi een fantastisch cadeau. Ten huize Marie-Rose wordt een alternatief kerstmenu geserveerd en dat is niet naar de zin van Véronique. Bij Linda is het dubbel feest: Guido is vandaag jarig.

Dinsdag 20 januari 2015
Linda viert kerstavond samen met haar zoontje Guido en met haar stiefkinderen Maarten en Leen. Ook Bjorn en dokter Paul zijn op de afspraak. De sfeer zit heel goed, maar toch mist Guido zijn papa. Het bezoek van de kerstman maakt echter veel goed. Ten huize Marie-Rose is er geen ambiance en Anna valt zelfs in de zetel in slaap. Rita beleeft dankzij haar zoon en Dimi haar mooiste kerst sinds jaren. Rob is er niet over te spreken dat Els haar vriendin Trudy in huis heeft gehaald zonder dat eerst met hem te bespreken.

Woensdag 21 januari 2015
Peter vertelt aan Suzy dat hij zich niet meer thuis voelt in zijn eigen woning. Het geforceerd gedoe van Marie-Rose om gezelligheid in huis te brengen, irriteert hem en hij vlucht naar zijn kantoor. Sinds de dood van Veerle ziet Leen het niet meer zitten om dokter te worden. Linda weet niet wat ze hoort en ze gaat met dokter Jacobs praten. Hanneke maakt een afspraakje met de jongen die ze op de fuif heeft ontmoet. Mathias en Marie-Rose vertrekken voor een paar dagen naar Parijs. Albert smeedt een plannetje en Anna grijpt elke kans om Albert jaloers te maken.

Donderdag 22 januari 2015
Brenda is kwaad omdat Hanneke gelogen heeft en ze geeft haar dochter huisarrest. De puber protesteert met veel decibels en maakt het zo alleen maar erger. Anna vindt dat Albert te veel optrekt met Yvonne en ze neemt revanche door Marcel uit te nodigen voor de lunch. Mieke schakelt Yasmine in om het geld te krijgen van een klant die zijn factuur niet wil betalen. Marie-Rose en Mathias genieten van de romantiek in Parijs. Dimi is zwaar onder de indruk van Lien. De verstandhouding tussen Peter en Mario lijkt te verbeteren.

Vrijdag 23 januari 2015
Marie-Rose en Mathias genieten van hun romantische dagen in Parijs. Rob heeft er een probleem mee dat Els aan Trudy heeft gevraagd om samen met Louise bij hen in te trekken. Mario koestert de momenten met zijn zoontje en Peter bekijkt het plaatje met afgunst. Hanneke zoekt een manier om haar vriendje Jeroen te kunnen zien. Maarten helpt zijn vader met het opstellen van zijn sollicitatiebrief. Het valt Bart op dat Dimi veel vragen stelt over Lien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten