zaterdag 24 januari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 26 januari 2015
De onthaalmoeder van Arthur is ziek en dus moeten Maarten en Leen zelf voor opvang proberen te zorgen. Jan maakt zich zorgen over Rita's plannen met Lientje. Louise wordt op school met een erg onaangename verrassing geconfronteerd. Evy heeft het moeilijk na haar trip in Honduras en lucht haar hart bij Maarten.

Dinsdag 27 januari 2015
Arno besluit open kaart te spelen met de directeur, met alle gevolgen van dien. Musto en zijn makkers nemen Niko in vertrouwen, maar die komt zo voor een zwaar dilemma te staan. Rudi maakt zich zorgen over Véronique. Hij hoopt dat Thomas de familie weer dichter bij elkaar kan brengen.

Woensdag 28 januari 2015
Louise en haar klasgenoten hebben het moeilijk met de recente gebeurtenissen op school. Benny raadt haar aan om zelf actie te ondernemen. Niko krijgt het hard te verduren van Musto en zijn gasten. Rita en Lientje beleven een fantastische avond. Thomas wordt officieel mede-aandeelhouder van VDB, maar zijn ambities reiken nog veel verder.

Donderdag 29 januari 2015
Leen stelt zich vragen over haar gezinssituatie. Ze wil dat Faroud opnieuw een vaste waarde wordt. Maarten neemt de woorden van zijn zus ter harte. Niko's nachtelijke telefoontjes zorgen voor wrevel met Mieke. Ook Thomas wordt opgeschrikt door een vreemd telefoontje.

Vrijdag 30 januari 2015
Thomas krijgt een ongewenste bezoeker over de vloer. Arno gaat de confrontatie aan met de schooldirecteur, maar staat die wel open voor zijn argumenten? Bij Niko stapelen de frustraties zich op wanneer hij de problemen van zijn gasten steeds vaker mee naar huis neemt. Mathias en Peter stellen zich vragen bij het vreemde gedrag van Véronique.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een nieuw seizoen
Maandag 26 januari 2015
Bart is er zeker van dat Dimi een boontje heeft voor Lien. Shirley is over haar toeren na een hijgtelefoon en ze wijst opnieuw een beschuldigende vinger naar Jan. Evy verplicht Leen om naar buiten te gaan. Marie-Rose is in de wolken met de romantische boodschap van Mathias. Albert wacht zenuwachtig op de uitslag van de tombola. Hanneke krijgt een teleurstellende sms.

Dinsdag 27 januari 2015
Shirley voelt zich begluurd in haar eigen huis en ze legt klacht neer bij de politie. Jan gaat aan de slag als schildersknecht van Wim. Hanneke pent haar goede voornemens neer in een nieuwjaarsbrief voor haar ouders. De puber achterhaalt ook de echte reden van Jeroens sms. Peter en Trudy hebben voor het eerst sinds lang een echte babbel. Kobe raadt Albert aan om Anna niet langer in het ongewisse te houden over de reis, want zij wordt heel achterdochtig én jaloers.

Woensdag 28 januari 2015
Anna is in de wolken nu ze weet dat Albert voor haar verjaardag een reis georganiseerd heeft. Ze kan niet wachten tot het 1 januari is en ze de hele familie kan uitnodigen naar Frankrijk. Paul overhaalt Leen om samen oudejaarsavond te vieren in het café van Dimi. De visfond van Suzy is mislukt, maar Mathias blijkt een echte keukenprins te zijn en hij redt het diner. Guido is teleurgesteld omdat zijn papa niet thuis is op nieuwjaarsdag.

Donderdag 29 januari 2015
Bert is kwaad omdat de familie hem niet heeft uitgenodigd om samen oudjaar te vieren. Bart kijkt ernaar uit om te gaan skiën, maar Brenda is minder enthousiast. Véronique heeft evenmin zin om met de hele bende naar Frankrijk te gaan, maar het is de vraag of ze zal kunnen ontsnappen. Intussen krijgen Anna en Albert alle praktische details van de reis. Guido is teleurgesteld wanneer zijn vader hun afspraak op het laatste nippertje annuleert. Hanneke blaast haar vriendschap met Lidewei op.

Vrijdag 30 januari 2015
Jan heeft te veel geld uitgegeven aan nieuwjaarsgeschenken en hij vraagt een voedselpakket in het buurthuis. In tegenstelling tot Véronique maakt Peter er geen probleem van dat ook Trudy door de bomma is uitgenodigd om te gaan skiën. Leen vraagt zelf of ze mee op reis mag. Bart vindt het bezoekje van Dimi uitermate amusant. Shirley heeft terug foto's ontvangen en ze stapt naar de politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten